Официални снимки на Bora/Jetta 5
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Официални снимки на Bora/Jetta 5

Последна промяна от gti на Пет 14 окт 2005 17:23, променено общо 1 път.
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:55, променено общо 1 път.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Официални снимки на Bora/Jetta 5
Пусто не ме кефи 5-та серия отпред и това е...........................не може и да стъпи на малкия пръст на великата 4-ка. 

- ickata
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pav4o написа:Нещо го няма истинския немски дизайн![]()
![]()
![]()
![]()
, прилича ми на някоя Азиатска чекия!!! Добре че е голяма емблемата та да се различава от тях!!!
Колега, за съжаление май си прав. Голф и Джета никога не са били с красив дизайн и плавни линии. Единицацата и двойката са с много семпъл и ръбест дизайн, притежаващ известна суровост ако щеш и спартанщина. При все това, тези коли излъчват изключителен чар (за част от населението като нас). Третата серия продължава тази дизайнерска линия и атмосфера, вече с леко заоблени форми, но все пак чистокръвен Голф/Венто(Джета). Според мен вече при четвъртата серия уникалността на Голфа вече леко започва да се губи, а пета серия май мяза на японка.
Това си е само мойто мнение, ако някой не го споделя, сорри, надявам се да няма сърдити.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ickata написа: Според мен вече при четвъртата серия уникалността на Голфа вече леко започва да се губи, а пета серия май мяза на японка.
Това си е само мойто мнение, ако някой не го споделя, сорри, надявам се да няма сърдити.
абе и аз така си мислех отначало, но колко повече гледам 5-цата, толкова повече ми харесва (особено на живо:))) )
а тази снимка просто ме довършва:)))
http://vortex3.rely.net/gallery/albums//Volkswagen/Golf%20-%20GTI%20-%20Rabbit/Golf%20V/Aftermarket/MS%20Design/002.jpg
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”