Най-накрая пострадах и моята кола...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dj_runner
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Най-накрая пострадах и моята кола...
Вярвай ми всяко Лошо е за Добро начало ! 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не разчитайте на протоколи, наистина някои застрахователи се ослушват.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefan4o написа:
Е то нищо и няма на колата, чак цяла тема си пуснал, има хора дето сме удряли много редки коли (и са ставали тоталки) или автомобили за по +100хил.лв. от келешлък или заради невниманието на някой друг учасник в движението, така че споко ще я оправиш ...
Аз така един път с Голфа се загледах в една кола пълна с руси полякини и спрях в колата пред мен

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
Ljubon написа:В такива случаи не викаш КАТ, ами пишете протокол, признаваш вината си и се разминаваш с акта и глобата, а пострадалите от теб се обезщетяват от Гражданската ти.
Да и после като не ти го признаят за каското. По случайност разбрах че се изискват още 3 документа към този протокол които много пресметливо не ти казват че трябват освен ако сам не си попиташ и поискаш!
По темата - радвам се че всичко си е минало максимално за обстановката добре

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
muns61 написа:Не разчитайте на протоколи, наистина някои застрахователи се ослушват.
За да хване дикиш протокола, трябва да се заведе в КАТ по телефона.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
niikoo_1 написа:stefan4o написа:
Е то нищо и няма на колата, чак цяла тема си пуснал, има хора дето сме удряли много редки коли (и са ставали тоталки) или автомобили за по +100хил.лв. от келешлък или заради невниманието на някой друг учасник в движението, така че споко ще я оправиш ...
Аз така един път с Голфа се загледах в една кола пълна с руси полякини и спрях в колата пред мен...
Ами видимо наистина не е нещо сериозно, но идеята ми беше другите да се поучат от грешката ми. Колата е ясно, че ще бъде оправена. В интерес на истината се радвам, че колата ми не стана тоталка, щото никак не ми се иска да остана без нея. Просто за първите няколко секунди не можах да осъзная какво направих, чувствах се ето така

п.п. имам питане и към хората, които са си патили. Понеже утре мисля да ходя в ДЗИ да ми снимат колата за протокола, проблем ли ще са тези фарове? В смисъл да не се хванат за тази сламка, че колата ми е преправяна нещо и да има усложнения по процедурата?
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нали има тема - катастрофи поуки разни ...
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Съжалявам за случката колега...
На всеки се случва,малкия дявол е станал....Евалата че си викнал КАТ....
Всяко зло за добро...И най-добрите грешат....

На всеки се случва,малкия дявол е станал....Евалата че си викнал КАТ....

Всяко зло за добро...И най-добрите грешат....

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Ти си човек които заслужава похвала . Всичко ще се оправи , най-важното е , че няма пострадали , и че участниците в ПТП са излязли разбрани хора . Един колега по-отгоре се изказа , че ер трябвало да ти се падне мутра и да ти потроши канчето (един вид) ... Ами ако този човек ( мутрата уж ) се беше паднал точно този колега "muns61" . Няма нужда от вражди помежду ни , всички трябва да бъдем разбрани , за да ни е по-лек живота . Хайде сега колегата като е излязъл разбран и точен, даи да му се*ем на главата ...
п.с. Много се радвам че всички са невредими , и че фаровете са непокътнати . Бяха второто нещо което ме интересуваше !
На шега на майтап , иди си леи снаряд !!!
Успех с всичко и от днес нататък само безаварийни
п.с. Много се радвам че всички са невредими , и че фаровете са непокътнати . Бяха второто нещо което ме интересуваше !
На шега на майтап , иди си леи снаряд !!!

Успех с всичко и от днес нататък само безаварийни

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:... Просто се отнесох за 3-4 секунди и това бе достатъчно, за да стане белята...
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="
[/quote][/quote]
Да де, ама човек го осмисля чак като дойде страданието...
Да де, ама човек го осмисля чак като дойде страданието...
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата достатъчно му е напрегнато , за да го нападате толкова . Важното е , че е постъпил като пич , и са се разбрали хората . Не е имало пострадали , и всичко ще се оправи . Момчето мисли , положително , а вия го кълвете ... така ли бихте искали да се отнасят и с вас ? Вярно е , сгрешило е , но поне си признава за грешките , и не оправдава нищо . Нормално да има и упреци , но смятам , че това не е начинът .
Всичко добро ...
Успех колега
Всичко добро ...
Успех колега

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Абе що двойките като се тряснат отпред макар и леко винаги броните в краищата им килват така смешно надолу
..сранна закономерност !

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:Абе що двойките като се тряснат отпред макар и леко винаги броните в краищата им килват така смешно надолу..сранна закономерност !
Защото се изважда от страничните щипки, които я държат и увисва от собствената си тежест.
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
тва за мутрата беше най-тъпото в цялата тема. колега muns61 ако тва в ника ти е набора направо не ти отиват такива келешки думи за възрастта. сигурно няма да ме вземеш на сериозно щото може би съм по малък и от сина ти .ама помисли ако утре тебе те удари мутра отзад и слезе и ти натроши канчето щото според него си спрял много рязко? идиотите си остават идиоти а умните хора като колегата се учат от грешките си.няма смисъл да се изтъкваме колко големи шофери сме. и никой от вас неможе да ме убеди че не се е правил на рейсър поне един път през живота си.ама на някои им се разминава на други не. а като оставим гонките на страна на всички трябва да ви е ясно че такива леки птп ще зачестяват от сега нататък понеже пътищата и инфраструктурата ни са такива. в бургас например пътищата са предвидени за около 80 000 коли а реално те са над 200 000.
а на колегата му пожелава след като оправи колицата тя да е по красива и от преди
а на колегата му пожелава след като оправи колицата тя да е по красива и от преди

Последна промяна от martineli на Вто 20 юли 2010 22:28, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”