Проблеми с термосуич, прегряване и .....
А термостата?Ако тои задържи?Нали датчика за вклучване на перката е на изхода на радиатора/тоест,ако термостата не отвори датчика не се загрява/?А по вапроса с турбинката на водната помпа-според мен е абсурдно!Имам в предвид моя опит в сервиз и мнението на маисторите.Не съм запознат с 1,3,но има ли възможност да е останал въздух в системата?Тогава се получават тези истории
Мхм
Абе защо сички имат проблеми с този термостат и от там изникват други проблеми , я водна помпа , я датчик ...
Значи да си излея и аз душичката с моя проблем , като за начало да започнем с термостата .. първо не искаше колата да ми загреее над 70 градуса , смених термостата и сега ми поддържа 100 .. 105 мисля че това е доста много ....
Сега пък излезна че датчика е прецакан и показва грешна температура .. просто сичко е както се казва тъмна индия
и никой не иска да ти обясни а само ти зимат паричките
иначе на моя термостат си пише 87 градуса и нищо повече и е с марка BEHR ... като стария ми .. оффф незнам вече какво да мисля ... перката ми се включва на 100 градуса ... иначе термостата отваря може би на 95 / но никой не знае с точност /
Ако някой може да каже как да си оправим тези проблеми , ако ли не ще сменяме гарнитурка а от там и ........... 
Значи да си излея и аз душичката с моя проблем , като за начало да започнем с термостата .. първо не искаше колата да ми загреее над 70 градуса , смених термостата и сега ми поддържа 100 .. 105 мисля че това е доста много ....
Сега пък излезна че датчика е прецакан и показва грешна температура .. просто сичко е както се казва тъмна индия

иначе на моя термостат си пише 87 градуса и нищо повече и е с марка BEHR ... като стария ми .. оффф незнам вече какво да мисля ... перката ми се включва на 100 градуса ... иначе термостата отваря може би на 95 / но никой не знае с точност /

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”