Един странен филм за особени хора...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Чет 08 юни 2006 14:27

Стиви Джи написа:Аз пък ви препоръчвам да прочетете "Махалото на Фуко" на Еко. Книгата е ненормално добра!

Оххх, търся тази книга от сумати време и все не я намирам! Дори на Панаира на книгата я нямаше :cry: Много искам да я прочета

П.С На мен "Шифърът на Леонардо ми хареса ужасно много"

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 08 юни 2006 14:32

many написа:

Оххх, търся тази книга от сумати време и все не я намирам! Дори на Панаира на книгата я нямаше :cry: Много искам да я прочета

Аз я имам. Другия четв. на Люлинско-надежденска мога да я донеса. Само трябва в сряда да ме подсетиш на лс

Потребителски аватар
many
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот many » Чет 08 юни 2006 14:34

Стиви Джи написа:
many написа:

Аз я имам. Другия четв. на Люлинско-надежденска мога да я донеса. Само трябва в сряда да ме подсетиш на лс

Много ти благодаря!!! Би било страхотно :D

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Чет 08 юни 2006 14:43

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Чет 08 юни 2006 14:51

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 08 юни 2006 18:49

Ще се радвам ако някой сподели мнението си в темата следкато изгледа филма :wink:

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Пет 09 юни 2006 13:45

Аз го гледах, но без последните 20 минути защото сатанинските тайни общества ми дойдоха много. По отношение на тезите и твърденията на филма мога да кажа, че макар и да ми се иска това да са пълни глупости - не са. Доказано е че повечето хора сдобили се с огромна или не чак толкова огромна власт и пари са склонни към всякакви извращения и развращения защото загубват представа за реалността и смятат, че са безнаказани. По отношение на тайните общества, чиято цел е да владеят света има и такива. Моментът от филма, който най-много ми хареса - малкото момиченце, което зяпа телевизора и се задава въпрос - "Тя ваше дете ли е или е дете на телевизията?". И последно Ви призовавам - колкото и да сте заети с ежедневните проблеми и задачи намирайте време да общувате с децата си и да си играете с тях, това според мен са едни от най-хубавите моменти в живота.

Потребителски аватар
ачо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ачо » Пет 09 юни 2006 14:31

преди няколко години четох една книга от наш автор преподавател в Щатите не се сещам точно за името му та в нея се описваше живота на "великите" личности от по-съвременната история Ленин Хитлер Сталин Рузвелт Чърчил и едно тайно общество наричащо себе си "Череп и Кости"Оказва се че между тези имена и братството има доста общо.Тогава ми се сториха многа странни тези твърдения особено това че Хитлер е бил марионетка в ръцете на англичаните и американците и не той а имено те са предизвикали войната.Интересни са също и твърденията за броя на жертвите от Холокоста .
Онези години Интернет не беше толкова достъпен а и Буш още не беше на власт :wink: и информацията бе много оскъдна с насмешка си спомнях за несериозните твърдения на този българин но след като изгледах филма ще се наложи отново да прочета книгата и да преосмислям всичко вече под друг ъгъл.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 09 юни 2006 14:40

ачо написа:преди няколко години четох една книга от наш автор...

"Маската на величията" Н.Николов.

Потребителски аватар
ачо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ачо » Пет 09 юни 2006 14:45

golfer написа:
ачо написа:преди няколко години четох една книга от наш автор...

"Маската на величията" Н.Николов.

точно така.
благодаря golfer

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 09 юни 2006 15:03

Само да вметна, че под американци аз разбирам индианци, а не някаква мешаница между европейци, латиноси и негри :D И аз в тази част с ритуалите и другите работи за малко да спра да го гледам, но се замислих логично и осъзнах че супер богаташите винаги са в сянка, те нямат достъп с нормални хора, никой не ги вижда и т.н. затова е напълно нормално да си създадат тайни общества. Следкато са спонсорирали хитлер, защо са искали да избие евреите, доколкото знам сега правят точно обратното, подкрепят евреите :?

Потребителски аватар
ачо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ачо » Пет 09 юни 2006 15:31

именно по въпроса с евреите писах по-горе че силно се злоупотребява с броя на жертвите и в действителност са значително по-малко от обявените 6млн. Защо им е било нужно на нацистите да избиват безплатна работна ръка след като през втората фаза на войната производството е изнемогвало

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 09 юни 2006 15:33

6 милиона наистина е голямо число, при условие, че има и такива които са стояли в концлагер повече от година и са оцелели :?

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 09 юни 2006 20:34

И капчица не разбрах от тоя филм :( Разбрах само че тези "Масони" са някаква група от МНОГО ЗАМОЖНИ хора които управляват света, и че двамата Кенеди са се опитали да не влизат в "лайната" и...

Потребителски аватар
ачо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ачо » Пет 09 юни 2006 22:17

Tishku ти за световна конспирация не си ли чувал

Върни се в “ОФФ-Топик - други”