Вандализъм върху автомобил

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
dani90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: леко греда...

Мнениеот dani90 » Сря 21 юли 2010 11:14

тои си е наказан от Господ тоя ... стъклата всичко от балкан стар , целия заден панел ще се смени.Само тавана незнам какво ще се прави , защото с чук ли , с бухалка ли е бит освен с кирка(вероятно) , но е много крив.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 21 юли 2010 15:59

Колега преди 4-5 месеца като се събудих сутрента си намерих колата по-същия начин разбита 4 прозореца и 1 кастофочне....
ПП: Само такива дупки по-тавана нямах, повече ме вкараха за стъклата от колкото за музиката :(
ПП2: Тоя го гони до дупка да изплати всяка щета, а после прави каквото искаш с него ;]

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Сря 21 юли 2010 21:41

Защо трябва да има толкова зле настроени хора . Какво му е била виновна колата ти ? Толкова ли няма смелост или чест за да се разберете катохората или като мъже . Това само един страхливец би го сторил . Значи , ужасно много ми е писнало от такива утрепки ! Да ги биеш , да ги трепеш , не е си работа ... друг ще ги наказва . цъ-цъ-цъ ...

п.с. Несъм много съгласен със "Санто_Трафиканта" , има ги всякакви . Някои пикльо пийне една чашка водка и почне да се прави на мъж или пред приятели или пред момичета . "Я вижте , вижте , кои съм аз " Абееее , дрисльовцииий ********************************************************** аман от такива ************* скапани ************ ...

Хайде със здраве , и горе главата колега :да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 22 юли 2010 8:48

Deo88 написа:

п.с. Несъм много съгласен със "Санто_Трафиканта" , има ги всякакви .

а това прочете ли го?

dani90 написа:става въпрос за следното , хванахме майка му на следния индивид в кражба и я изгонихме ... 3-4 месеца преди това и брат му за некви простотий.на камерите се вижда И отделно са го видяли очевидци.

винаги има причина да ти надерат колата или да я изпочупят.
-спрял на някой на паркинга
-спрял пред чужд гараж
-паркирал неправилно и не може да се минава
-изпердашил жена му mhihi
-набил децата mhihi
и .т.н причини.
и понеже са мишоци и друго не могат да направят чупят колите на хората :wink:

така изпочупен тоя мерцедес не е случайно :wink: доста подобни и издрани коли съм видял... mhihi
има и изключения но са рядко :wink:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 22 юли 2010 9:16

santo_trafficante написа:
Deo88 написа:

dani90 написа:.

винаги има причина да ти надерат колата или да я изпочупят.
-спрял на някой на паркинга
-спрял пред чужд гараж
-паркирал неправилно и не може да се минава
-изпердашил жена му mhihi
-набил децата mhihi
и .т.н причини.
и понеже са мишоци и друго не могат да направят чупят колите на хората :wink:

така изпочупен тоя мерцедес не е случайно :wink: доста подобни и издрани коли съм видял... mhihi
има и изключения но са рядко :wink:

Което и да е от всичките тези неща колега, това не е начина. Да не би колата да му е направила нещо. За всичко е виновен собственика, да се оправя с него. МА такива сме си Българите, п***и сме си, като неможеш по магарето удри по самаро! Ма както се казва за всеки си има майстор, така че всичко се връща. Ся като пребоядиса колата на момчето и смени прозорците, нека пак да посяга на чужди коли!

п.п Относно до пич-а искренно съжалявам пич, че се е получило така, явно не си случил на човек, който има смелост да дойде и да се разберете очи в очи :dummy:

Потребителски аватар
dani90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani90 » Чет 22 юли 2010 9:57

преди малко бях в районното да взимам неква бележка за пред ЗД и го видях седи си вмирисан там...

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Re: Вандализъм върху автомобил

Мнениеот i.e.i » Чет 22 юли 2010 10:32

седи си вмирисан там...

Там е мястото на всички като него.

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Чет 22 юли 2010 10:39

На мене пък за да ми взема Радио за 5лв купено от 1 пазар и работещо вярно в колата ми счупиха преден десен пасажерски прозорец,за да го вземат....който струваше 10лв и то събота вечерта срещу неделя сутринта. :screwy

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 22 юли 2010 10:47

mupk0 написа:... и то събота вечерта срещу неделя сутринта. :screwy

Забелязъл съм като закономерност, когато са ми чупили стъкла, винаги е ставало събота срещу неделя, когато стъкларите не работят и се чудиш къде да си завираш колата до понеделник. :banghead:

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Чет 22 юли 2010 14:25

В този случай ще те обезпечат ли, ако нямаш автокаско? Ония като няма и 5 стинки в джоба?

Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Мнениеот G-HELL » Чет 22 юли 2010 14:41

mupk0 написа:На мене пък за да ми взема Радио за 5лв купено от 1 пазар и работещо вярно в колата ми счупиха преден десен пасажерски прозорец,за да го вземат....който струваше 10лв и то събота вечерта срещу неделя сутринта. :screwy

А на един приятел дето има шкодичка и си я държи отключена като му чупиха страничен джам 2 пъти и му гпаха 1 път CD, втория път радио тва още по-голяма подигравка.Уж малак град всички се познаваме и няма такива прояви ама явно почнаха да нашумяват последно време.Ту се чува че някой кола открадната, ту някой касетофон изчезнал, ту някой къща била ограбена :bishop

То тей се получава в тая държава.Оставяш си колата паркирана пред вас лягаш да си почиваш и незнаеш на сутринта как ще я завариш.На мен са ми изчезвали разни дреболиики от нея.Миналата седмица пък някаква странна драскотина се появи по шофьорската врата и се чудя от къде е... То вече колата ъпсурт да я държа навънка като знам също какви "добри" шофьори обикалят по моя край... един се блъсна във вратата на гаража ни, друг в пейката пред дома е нямам думи... ама понеже у дома са 4 коли и малко трудно могат да се седят и 4-те прибрани на двора от време на време се налага едната да стои навънка. Та или някой некадърник без да иска ще ти закачи колата, я ти счупи огледало, я ти ужули калник,врата и т.н. или някой келеш ще реши да направи някой золум да се направи на много велик или някой,който ти има зъб от години ще си каже: "охоооо тоз си купил кола чакай ся да му я счупя докат още не се е нарадвал" и тем подобни или на някой ще му потрябва чистачка,пръскалка, лайсна, широк нож... Нямам думи... на баща ми пък колата явно беше залята с нещо понеже както си беше наред на следващия ден на капака едно голямо петно и лака паднал. :не: :dummy: :evil:

Потребителски аватар
dani90
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani90 » Пет 30 юли 2010 11:10

колата още не е оправена , но е продадена предварително.След около 2 седмици новия собственик ще и се радва както аз :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”