Помощ за продажба на Автомобил.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за продажба на Автомобил.
Написано е по- достоверно от първото (с по- малко правописни грешки), но отново е пълна лъжа и измама. И кой ще купува коли от нас не мога да разбера?
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Уникално е как хората може да са толкова доверчиви
Защо мислиш така? Аз ще ти дам ИБАН на 10 фирми, заедно с всички възможни данни от търговския регистър, как ще им вземеш парите, хипотетично разбира се? Не говорим да имаш фалшив паспорт, а само нечии данни.

Uneek написа:Също има начин да ти вземат парите само ако им дадеш твойте данни и ИБАН
Защо мислиш така? Аз ще ти дам ИБАН на 10 фирми, заедно с всички възможни данни от търговския регистър, как ще им вземеш парите, хипотетично разбира се? Не говорим да имаш фалшив паспорт, а само нечии данни.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да не си говорим глупости - превежда ти пълната сума на автомобила и едва след това ти му го пращаш, ако иска и по самолет може. Предварително естествено ти праща и парите за транспорта. Другото са глупости.
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
maxpayne написа:Уникално е как хората може да са толкова доверчиви
Uneek написа:Също има начин да ти вземат парите само ако им дадеш твойте данни и ИБАН
Ами и аз бях негативно настроен и невярващ, но мениджър в една от големите банки ми го е казвал това. В някои държави правели фалшиви чекове върху банкова сметка, може да няма нищо във сметките, но ако се заредят и имало възможност да ти дръпнат париците... А за тез негърските държави това си е професия, както в Сомалия пират, така в Нигерия измамник, и всички играят една игра, цели градове ...
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Да взима в тая сметка има 100 лв за спешен случай 

- Ikov_VR
- Контакти:
Ми след като му отговорих по този начин спря да ми пише
ще го видим де.
OK. I will go to see what happens with the contract. But if your wife is coming to take the car I think would be better to make everything by hand.Because banks have to expensive charges.

OK. I will go to see what happens with the contract. But if your wife is coming to take the car I think would be better to make everything by hand.Because banks have to expensive charges.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Много се чудя как все още има наивни хора, които вярват в неграмотните писания на професионални измамници. Какви са тези такси от 480 евро за превод от 2300 евро - това са пълни глупости. В най-неблагоприятния случай таксите на двете банки за превода не надвишават 50 евро! И защо чужденец от Европа ще купува кола от БГ - по-евтини ли са, по-поддържани ли са или пък са на реални километри? След като всички бракувани коли от Европа се изливат у нас като пълноводна река? А всеки, който иска читава кола и има възможност, отива в чужбина да си я купи. Наивници! Не се занимавайте с глупости, има си мобиле и други сайтове за продажби, не е като едно време да пускаш обяви във вестниците и да плащаш доста за това. И колега, автор на темата, не си мисли, че си хванал господ за шлифера! Това от мен като безплатен съвет.
- Ikov_VR
- Контакти:
Май му се вижда края с тоя ..
so I can pay you another way we were in agreement from the bank transfer and suddenly you change your decisions, I did say that there is a fee to pay but I will refund the taxes so I do not see no objection to this if you no longer agree let me know so I can go to my bank to give orders to stop the transfer
thank you and goodbye
so I can pay you another way we were in agreement from the bank transfer and suddenly you change your decisions, I did say that there is a fee to pay but I will refund the taxes so I do not see no objection to this if you no longer agree let me know so I can go to my bank to give orders to stop the transfer
thank you and goodbye
- Ikov_VR
- Контакти:
Ми .. не се отказва тоя.
I have just joined my manager and he says to me you ask whether you to be close has to pay the taxes then if you agree faiter me to know as fast as possible so that as of tomorrow my bank can contact you
thank you
I have just joined my manager and he says to me you ask whether you to be close has to pay the taxes then if you agree faiter me to know as fast as possible so that as of tomorrow my bank can contact you
thank you
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Я му напиши че преди продажбата трябва да те освободят от работа за да можеш да действаш със документите но шефът ти не иска да те пусне в отпуска понеже половината ти колеги от полицията са в отпуска
И виж как ще изчезне като дявол видял тамянов пушек 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”