Лек упдейт

заради разхождането на един акумулатор в багажника ми известно време...се появиха леки петна ръжда..от край време се канех да го правя...но времето не ми достига...и преди няколко дни го почнах.
Изтъркване на всичката ръжда...за целта..ламелен диск..мисля че със 80 търках...и ъглошлайф с регулатор на оборотите...да не търкам прекалено много..петната бяха само повърхностни.

После го боядисах с един грунд, който го дават за силно ръждясали повърхности....колко е ефективен...все още незнам...само времето ще покаже

и така с валячето

Първа ръка:

Чакане 2 часа, така пише на кутията и...
Втора ръка:

Така и така го бях разпилял...реших да го изолирам.
за 40 лева се снабдих с 2 квадрата самозалепваща изолация с алуминиево фолио..
и почна едно разяне едно лепене...

другия път ще се постарая повече....но като цяло стана добре.

Нареждане обратно на всички щипчици, кори и т.н.

Газовата бутилка...беше най-ръждасалото нещо, което търках доста време...тъй като я търках на ръка...така и не събрах смелост за машинно търкане....нея със същия грунд...и монтаж

Следва, да си дооправя панелите, които са ми в багажника...да си превържа наново инсталацията за музиката...понеже за 3-ти път си горя усилвателя...да налепя изолация и на 5-тата врата...и може би чак тогава ще разбера какъв е ефекта...засега честно казано не усещам особенна разлика....със сигурност обира вибрациите, но колко обезшумавя купето, няма как да разбера само от багажника.