maxpayne написа:Даскала™ написа:п.п абе като се замисля...климатика си има и минуси - по-висок разход,по-малка мощност
а гроздето е кисело:-)
п.п. откажи се от ланеца и ей ти го климатика
Да но гъзарията е вечна

maxpayne написа:Даскала™ написа:п.п абе като се замисля...климатика си има и минуси - по-висок разход,по-малка мощност
а гроздето е кисело:-)
п.п. откажи се от ланеца и ей ти го климатика
Бързият написа:Много е гадно с климатик, ДаскалеНавънка 35 градуса - вътре 15 ..... ужас направо
![]()
Даскала™ написа:enigma79 написа:Айде почна се с киселото гроздеКато искаш нещо,а неможеш да платиш на майсторите,запряташ ръкави и се захващаш сам
Имам пари да те затрупам![]()
Говориме дали е оправдано колата да ти струва 2000 лв и да дадеш 1000 лв за 3 месеца в годината
santo_trafficante написа:Да но гъзарията е вечнанищо че като слезеш от Голфу ше смърдиш на пръч
Даскала™ написа:Бързият написа:Много е гадно с климатик, ДаскалеНавънка 35 градуса - вътре 15 ..... ужас направо
![]()
Ама ти се ебаваш обаче я помисли качваш се,слизаш днеска около 50 пъти и тази рязка промяна ти съсипва организма![]()
А за настинките какво да кажем причинени от фреона
enigma79 написа:Нещо много пресилена е тази цена,но така е в България.Бързат да забогатеят от един-два дни
santo_trafficante написа:Няма да живееме 100год. за да се лишаваме и от най малките удобства и удоволствия:)
Даскалче купи си синджирчеше си по вървежен
Даскала™ написа:enigma79 написа:Нещо много пресилена е тази цена,но така е в България.Бързат да забогатеят от един-два дни
Ами пълен комплект втора ръка го взимам за 300 лв
Самия монтаж с пълненето е 350 лв
Обаче на 99% от климатиците втора употреба имало течове и ремонта излиза около 200 лв
Отделно накрая се сменя и филтър някакъв за 60 лв
Та....смятайте,братя
Даскала™ написа:Ама да носиш синджирче не е ли удоволствие![]()
enigma79 написа:монтажа може и да го спестиш,ако си го направиш ти.
Даскала™ написа:Иначе за удобство....абе ше ми спъне колата иначе се бях навил...
maxpayne написа:Даскала™ написа:Ама да носиш синджирче не е ли удоволствие![]()
Явно е удоволствие, моята приятелка много се кефи да носи такива
santo_trafficante написа:Даскала™ написа:Иначе за удобство....абе ше ми спъне колата иначе се бях навил...
Даскалче ми ВР6 спъва ли го пуснатия климатик![]()
щото мойта кола не го усеща като е включен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта