Пълен комплект окачване - 8 носача, 2 външни кормилни накрайника, 2 биелетки за 395лв. на фирма Birth.
Интересен беше случая - това как наистина всички дилъри са със значително намален оборот и свалят до минимални печалби.
Преди 2 месеца получих офертата за suspention kit Birth за 570лв. Казах си не става, криза е и щом на мен не ми се дават толкова значи не може да не ми свалят.
В последствие продължих да търся, скарахме се с няколко продавача по тел. и на живо.
Преди около месец едно от магазинчетата на ул. Цар Симеон с продавач младо момче ми продаде
десен преден мигач за 20лв. (мигача е нов и не е турски направи си сам боклук, на който ръбовете му не съвпадат с по 3 до 5 милиметра, но продавача те хули, когато му предложиш не повече от 15лв.). Както и да е - монтира ми го на място, като дори сложихме лепило по ръба да не събира влага и пари допълнително не поиска. Дадох му от сърце още 10-20лв. за помощта.
Както и да е това беше отклонение. Та... преди 2 седмици се чухме по телефона с момчето от Симеон и ми предложи 450лв. MAPCO съспеншън кит

Викам брей доста по-евтино е, направих проучването и се оказа, че са стабилни. Обадих му се днес (денят на страшния съд) и му казах да поръчва той каза, че дори ми е намерил BIRTH за същите пари (450). Обадих се и на другия с офертата за 570лв. да му кажа, че са го издухали с цената, а продукта,е същия.
Брей вика той, чакай ще ти звънна след малко. Обади се и предложи 420лв.
Викам 30лв. са си 30лв. ще отменя поръчката от Цар Симеон. И му се обадих... Брей вика и той, чакай ще ти звънна след малко

Обади се с оферта за 395лв.
Викам си 25лв. са си 25лв. И с тази мисъл си свалих съспеншъна от 570лв. на 395лв. - реална цена, на която се купуват от дилърите в София.
Аз съм си нахален, винаги стискам и ме псуват, но никога не се минавам с цените:) Правете го и вие!
Контакт с дилъра:
ул. Цар Симеон номер някой си.
тел. 02 831 90 95
моб. 0887079493