дайте предложение как да си опазя задната чистачка

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: дайте предложение как да си опазя задната чистачка

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 23 юли 2010 14:14

Колко пари струва тази чистачка та някой си прави труда да я краде?

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 23 юли 2010 15:17

Намажи гайката с течен метал ама работата е там че когато искаш да я свалиш и ти няма да можеш.

Ние пред нашия блок процедираме така.Понеже сме малко семейства,всеки си паркира колата от страната от която живее.От нашата страна сме се наредили.Един голф2,аз,рено19,рено сценик.От другата страна са лада,рено19,голф3.Всеки си знае мястото.Имаме си лоза която пази сянка,гордо мога да кажа че досега НИКОЙ съсед от блока не ми е спрял на мястото.Е спирали са но все такива които са на гости на някой комшия,тогава си избирам друго място за паркиране без да преча на някой да излезе.

Потребителски аватар
mirkata 4020
Автомобил: vw mk3
Двигател: 1996

Мнениеот mirkata 4020 » Пет 23 юли 2010 16:47

Е страшна тема.

aleksbelov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksbelov » Съб 24 юли 2010 0:27

нова чистачка с поръчка и чакане 75лв. по моргите поне в стара загора няма. държа на задната чистачка да я има :). ще гледам втората дали ще изчезне толкова бързо колкото и първата.

Потребителски аватар
dandan
Автомобил: Passat B5-5
Двигател: AHA 2003

Мнениеот dandan » Съб 24 юли 2010 3:37

А бе колега, знаеш ли че бабаитите в Стара Загора са се събрали и са се разбрали всеки да си има район дето да си прибира чистачки, гуми и коли. Що се оплакваш за нещо дето дори не е твое.
Я сега да видим разликата между бабаитите и тия дето си изсипали цимента...
http://www.youtube.com/watch?v=fobyJNN_4Hk

aleksbelov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksbelov » Съб 24 юли 2010 20:19

dandan написа:А бе колега, знаеш ли че бабаитите в Стара Загора са се събрали и са се разбрали всеки да си има район дето да си прибира чистачки, гуми и коли. Що се оплакваш за нещо дето дори не е твое.
Я сега да видим разликата между бабаитите и тия дето си изсипали цимента...
http://www.youtube.com/watch?v=fobyJNN_4Hk

това беше добро :D

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Чет 16 сеп 2010 21:53

Колега аз на моя пасат след като завих гайката с една пила махнах ръбовете на гаиката и се получи 1 кръгло ... иди го отвърти ся , само проблема е че ако се наложи да я свалям нз как ще стане :D :beat_butt2

Потребителски аватар
vwpeshov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwpeshov » Вто 21 сеп 2010 12:27

rahwin написа:Ти кога точно ме видя да го казвам това,че не разбрах.Я ми прочети пак мненията и ми покажи...
Колега Марто,а ти откъде знаеш че ти е счупен джама,щото си спрял точно там?И откъде знаеш че хората там примерно наистина не си плащат за паркомястото???Ама нали трябва да спорим.
Сега да кажа,за да няма неразбрали и да не ми слагате думи в устата,които въобще не съм казал и мислил-и аз съм против чупенето и зулумите,но смятам че щом някой си е направил труда да си облагороди мястото за паркиране,защото общината пет пари не дава,че няма къде да се паркира,то трябва да уважаваме труда му и най-малкото да паркираме някъде другаде.Въпрос на малко култура.Друг въпрос е че 99% от българите им липсва и елементарна такава :evil:

Приятел , аз имам гарсониера в пловдив ходя 1, 2 за по един ден там имам братовчеди на близо ! отивам метам багажа и гаж до братовчеда , но си оставям колата пред входа (пак така облагородено уж) защато Брато е наблизо. Смазваме се по кръчми и дискотеки и на сутринта тръгвам да си ходя , но едит "европеец облагородител " ми срязал гума за 250 лв. , пара да облагородиш цял Пловдив . Сега ми развии пак теорията си , пък и да не съм собственик , само да съм платил наем за една вечер, или да съм се качил в същея вход на гости на някой роднина или френд. Мно сте ми иттересни такива собственици и подръжници в България Защо българия ли защото е на вякаде така и в София и на морето и по ниви и паланки(
Ако си плащаш за место общината ти слага знак

Сори , че се отклоних толкова от темата , всичко е мантаелитет и възпитание , затова не се коси ами си вземай чистачки и недий да правиш гимнастики с , течен митал , канаколит , сменяващи пера итн.

Върни се в “Направи си сам!”