Днес ми се случи поредния куриоз със моята перла

Както си карам на цариградско шосе и викам я дай да изпъна малко да продухам катализатора Ше му се невиди нещо не съм я карал скоро, че ми се струва задръстен

И изведнъж бум, бам, аварийни, гася двигателя, отварям капака викам тия скапани скорости се прийбаха, ако ли не ще е пистов ремък и какво да видя : ( ). А именно перката на радиатора няма нито едно витло

Та по същесво - отидох при един нов мой майстор, на който смятам да поверя ТО на автомата и той ми обясни прилежно за виско съединителя, как е надул нещо това не го разбрах накрая.
Моята логика ме води на мисълта, че нещо е влязло там, за да счупи витлата, но не винаги логиката е пред техническото образование

Та отпшравям следния апел към всички вас с техническо образование - Може ли да е от виското или не и какво е причинило това подстригване на перката на радиатора и то 0 номер

Ще се радвам да обсъдим темата, а реших да не прикачам моя пост към обсъьданите вече теми, защото там се обсъжда предимно - трябва ли да се върти или не перката на студен двигател.
Предварително благодаря