Моята тъжна история за готините фарове.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 17:01

GTV написа:добро обяснение,което както се разбира и от писаното от клиента,че е верно,вече дадохме.по въпроса за това псевдо изнудване,за което се намеква-клиента с радост отговори ,че няма да променя темата си.отговори го след като беше запитан затова.не е и ставало дума за това дали е основание за превод или не

Не разбрах точно какво си написал, но ще се опитам да отговоря.
(Старая се адски много да бъда максимално обективен, въпреки че съм бесен).

Намекът/молбата, за който говориш, беше повторен поне десетина пъти.

Накрая заяви, че ще забавиш превода, докато се изясни въпроса с линка към сайта ти - което означава точно това - изнудване.

Мисля, че аз съм бил пределно изчерпателен и споделих всяка подробност от тази история без значение дали е в моя полза или не.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 17:04

GTV написа:сумата ще му бъде преведена в понеделник.Моля,имайте в предвид,че често в яда си,говорим доста простотии

Ти преминаваш всякакви граници вече.

Аз подплатявам всяка моя дума с подробности от историята.
Ти само твърдиш, че говоря глупости. Даже по-смело се изрази - простотии. И кое е простотия?

Смея да твърдя, че ако не беше публичността във форума, нямаше да получа и другите 40 кинта.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 17:10

аз незнам въобще кво се занимаваш за 40лв даже -по принцип би трябвало да се върне цялата сума или поне цялата сума без разходите по доставките :?

Последна промяна от landwarrior на Пет 09 юни 2006 17:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 17:22

landwarrior написа:аз незнам въобще кво се занимаваш във 40лв даже -по принцип би трябва да се върне цялата сума или поне цялата сума без разходите по доставките :?

И аз така смятах. Явно съм бил адски наивен.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 17:28

raz0r написа:
landwarrior написа:аз незнам въобще кво се занимаваш във 40лв даже -по принцип би трябва да се върне цялата сума или поне цялата сума без разходите по доставките :?

И аз така смятах. Явно съм бил адски наивен.
ако не друго то поне занапред ще си по предпазлив :wink: и на мен са ми са случвали подобни неща а и съм убеден и на повечето във форума също

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Моята тъжна история за готините фарове.

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 17:32

raz0r написа:Това е. Надявам се да съм бил полезен.
добавих 'тъжна' в заглавието mod edit: golfer

..мда...тя историята... не е много весела...

отивам да се развеселя с малко футбол.

Потребителски аватар
raz0r
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raz0r » Пет 09 юни 2006 17:34

landwarrior написа:ако не друго то поне занапред ще си по предпазлив :wink: и на мен са ми са случвали подобни неща а и съм убеден и на повечето във форума също

Ами опитвам се.

Говорих наскоро с един приятел та: само веднъж да не си напишеш домашното (да не си проверил/разучил нещата) и става (както казват старите хора) сакатлък.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 09 юни 2006 17:50

GTV написа:сумата ще му бъде преведена в понеделник.Моля,имайте в предвид,че често в яда си,говорим доста простотии

Ми смятам , че колега си заслужи една солидна АНТИРЕКЛАМА във всички форуми и сред всички мои познати . Така бизнес не се прави !!!! Но нали във такава страна живеем където всеки си прави каквото иска :motz:

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 18:16

Не може да се взема позиция по този начин. На клиента е предложено да бъде обезщетен по различни начини,включително и нов продукт.Имахме и начална уговорка.Никъде в никои гаранционни условия на каквато и да е стока,на която и да е фирма не е поместена клаузата-връщане на сумата.Проявихме разбиране и част от сумата се покрива,но купувача,поради небрежност е върнал един от артикулите изцяло повреден-счупен

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 09 юни 2006 18:22

GTV написа:Не може да се взема позиция по този начин. На клиента е предложено да бъде обезщетен по различни начини,включително и нов продукт.Имахме и начална уговорка.Никъде в никои гаранционни условия на каквато и да е стока,на която и да е фирма не е поместена клаузата-връщане на сумата.Проявихме разбиране и част от сумата се покрива,но купувача,поради небрежност е върнал един от артикулите изцяло повреден-счупен

Предполагам ,че доста добре знаете качеството на артикулите си

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 18:26

Истината е,че продаваме основно тайвански стоки,които са качествени.Конкретните фарове са турски ;малко се продават ,но това е единствената рекламация ,която за жалост стана голям въпрос.Тези фарове са изтеглени от сайта и не ги продаваме вече!Показателно е ,че сме си взели бележка!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 18:29

GTV написа:Истината е,че продаваме основно тайвански стоки,които са качествени.Конкретните фарове са турски ;малко се продават ,но това е единствената рекламация ,която за жалост стана голям въпрос.Тези фарове са изтеглени от сайта и не ги продаваме вече!Показателно е ,че сме си взели бележка!
добре де ясно е че все пак се опитвате да напрвите нещо -що не му дадете едни по скъпи и качествени фарове да си приспаднете сумата броена за ония скапаните фарове и момчето да си доплати разликата ако иска така ?
това сперед мен е най добрия варинт

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пет 09 юни 2006 18:31

интерсна и много тъжна история,искам да попитам нещо;колега GTV,ти може би не си знаел че фаровете ще се стопят,преди да му ги продадеш :?: :roll:....не ми казвай че е така.еднодневното печалбарство е бич за бизнеса,дано го осъзнаеш,е за това визуален тунинг в българия няма да има още много време.създава се погрешната представа в обществото че тунинга не е чак толкова скъпо начинание и се купуват всевъзможни и ефтини буквално боклуци като тези фарове..........топящи се :evil: ...иначе сте тунинг фирма :evil: а и ми е много интересно въпросната фирма производител,по твои думи 'завода производител',като си е направила труда да си създаде завод,не си ли е направила труда да си изпробва фаровете,туко-виж някой се стопил,или може би и те са изненадани като тебе

пп:съжалявам но отдавна ме е яд на тия 'тунинг' боклуци дето се продават и сега беше момента да си излея душата

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 18:38

По предписание на завода Ayfar се използват крушки от 55вата,а в противен слу4ай дават дефекти.Запознах с това клиента,вероятно ме е послушал,но дефекта е налице и затова ги изпращаме за рекламация,както е посочено в договора ни.На въпроса знаели ли сме?-отговорът е ,че конкретна рекламация не е отправяна след предишни продажби.

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 18:48

Момчето не желае да доплаща за никакви фарове.Предложено му е !

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”