Чак страхотни! Блогадаря все пак колеги! Уважителната причина че не можах да снимам още е че като говорих с тия момчета от APR им викам: А, бе чипвате ли коли тука на шоуто днеска и ако да, некви по-добри оферти в момента, че тая мойта 20-ка с тия 180к.!. И те: Да , можем веднага и имаме намеление на конбинация от 4 програми едновременно в колата от 1200$ на 500$! Това значи че от, мисля че 6 вариянта който ги предлагат си избираш 4 които ти ги инсталират и можеш да си ги сменяш когато си поискаш. 1-ви е заводските настройки,2 е за 91окт. гориво ,3-ти е за 93 окт. гориво (да не забравяме че тук на бензиностанцийте с най-висок октан който се продава е 93), 4-рейсинг 100 окт. 5-ти мисля че беше някъв рейсинг вариянт над 100 октана гориво и 6- е валей моуд( всмисъл , че на колата ти на такъв режим няма да върви повече от 50 мили и там определени обороти) тук има интерес към това защото като паркираш пред някво заведение идват и ти я вземат тия момчета дето паркират и я карат до паркинг и после ти я връщат и си дават доста газ през това време или я дадеш на сервиз и не изскаш да я напъват и така.Сменят се много лесно от круиз контрола на контакт като си и само си си измисляш код за достъп, за де не може всеки да пипа там и тва е!Викам , ааа тука и аз ще се вържа към офертата. Аз избрах : 1-ви заводски, 2-ри 91окт, 3-ти 93 окт.( като на 93 окт. колата ти е надута към 20 пси и около 230 коня) и 4-ти рейсинг 100 окт.Но изтървах доста от шоуто заради това че много хора имаше на опашката за чипване и чипват около десет коли едновременно и пак минаха 2 часа докъто ние минем! На снимките се вижда!
НА ОПАШКАТА ЗА КОНЕТЕ!

Тука вече съм свързан и наливат ли наливат новите програми!