Моята тъжна история за готините фарове.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 09 юни 2006 19:06

GTV написа:Момчето не желае да доплаща за никакви фарове.Предложено му е !

И аз да съм и аз няма да ви имам доверие вече направете така ,че да му спечелите доверието смятам че може да предложите разумен вариянт . А и нищо няма да ви коства да му върнете голяма част от парите , вие нали си имате гаранцията производителя ще ви ги смени

GTV
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GTV » Пет 09 юни 2006 19:22

той ,реално ни предостави 1 фар за рекламация,а другия негоден

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 юни 2006 19:38

Значи аз разбрах едно ..

raz0r-a е хвърлил парите си в кофа за буклук така ли GTV ? Според мен така излиза..
Искам да питам също още едно нещо .. каква заплата получаваш GTV ? 300-500 ? Махни от тях 150лв (който наистина си искал да дадеш за нещо което ще те радва). Това са си 150лв пич.. замисли се.. и аз съм работил продавач в магазин за техника.. нещо като не е в ред .. се сменя.. ако клиента не е доволен от стоката той може да си вземе парите .. това го има в закона и мисля че пише нещо от типа... 3 дена след датата на закупуване (освен ако няма друга уговорка) а вие имате такава.. каквото и да става този човек трябва да си получи парите.. представи си че попаднеш на погрешния човек .. примерно мен ? Живея сам на 21 години съм и се издържам сам.. смятай го така.. 30лв телефон 30 нет 20 ток 30 вода = 110лв от 300лв заплата.. и аз отделям пари за любимия ми фауве 150 лв.. (който съм ги сабирал доста време с тази заплата) и изведнъж аз нямам нито фарове нито пари ? и какво става.. отварям си багажника взимам си стика за голф.. отивам до асеновград намирам дадения човек слагам му един стик в главата и се прибирам доволен в къщи да си доизгледам мача .. само едно ще ти кажа... вие се притеснявате от написаното тук..

повече НИКОЙ от този форум няма да си купи нещо от вас.. ще се постарая и мойте познати да не го направят това е грубо отношение срещу клиентите (а клиента винаги има право)

а това с поемането на доставката е направо смях вие какво си мислите бе хора ? вие нормални ли сте ? това са пари изкарани с пот бе .. сега какво става.. вие връщате фаровете те ви дават нови .. вие си ги прибирате и по този начин сте с едни фарове напреде.. сиреч с долу горе 110лв ? и сега остава да продадете и другите фарове за 150лв без касова бележка и фактура.. и вече всичко е наред

ТОГАВА СИ ГИ ПЪХНЕТЕ B...........ТЕЯ 150ЛВ. ЗАБОГАТЯХТЕ ЛИ ОТ МОМЧЕТО ? БРААААААВВВОООО СТРАХОТНА ДЪРЖАВААА

raz0r .. ПИЧ незнам такива хора как спят но.. те подкрепяме и ако имаш нужда от помощ дрънкай можем да направим една акцийка из форумите и без това съм човек без работа с интернет :)

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 09 юни 2006 19:43

:shock Оправете нещата, защото не отиват на добре :udivitelna

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 юни 2006 19:52

Еми палим колите отиваме пред магазина правим една скара и бира там отпреде и става работата :)

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 09 юни 2006 20:33

GTV написа:той ,реално ни предостави 1 фар за рекламация,а другия негоден

................ Смятам че разговора е ненужен тея фарове ....... Се едно да обяснявам на крадците да не ми крадът халогените .............................

mod edit: wili98

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 09 юни 2006 20:35

ХАйде да не прехвърляме в груби изказвания..
Сигурен съм, че GTV.. съжалява сериозно вече за постъпката си...
Ако не.. ще усети, как му намалява клиентелата от форумите.. ;)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 юни 2006 20:36

Нямаш представа колко си прав
Ама не да ти крадът халогените ми да им кажеш върнете ми ги .. те да върнат наркотиците да си вземат парите.. да върнат парите на човека на който са продали халогените да дойдат да ти ги поставят и да ти се извинят .. просто нестава

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 09 юни 2006 21:01

GTV щом се занимаваш с търговийка, би трябвало да знаеш, че 1 недоволен клиент ще изгони още 10, а 1 доволен ще доведе още 1 :!:

Та по въпроса:

1. Каква гаранция даваш ти, след като явно тя не може да се ползва? Доколкото разбирам алтернативите са:
а) Получаваш още един боклук
б) Даваш още пари за нещо уж по-качествено, като при това го плащаш и по-скъпо отколкото ако го купиш преди всичките си премеждия. Ами ако нямам налични пари? Връщаме се на вариант а), където на мен ще ми се стопяват фаровете постоянно, плащам си разноските за транспорта и така докато не започнеш да ме мотаеш с поредните нови фарове докато не изтече гаранцията.

Кой печели от тази схема?!? Потребителят не печели със сигурност.

А и ти нищо не печелиш - ще продадеш 10 комплекта фарове на цената на 1!

От тук следва извода, че цялата схема е така организирана, че ти да си правиш печалбата от нежеланието на потребителите да си заменят дефектната стока.

Дават ти 130 лв. Ти има връщаш 40! Екстра! Връщаш фаровете в завода - те ти пращат нови... Супер! Айде на следващия "печеливш"!

А относно твърдението, че единия фар бил счупен... Тва откъде да знам че е истина?!? Може и да си го счупил ти!

П.С. Ако имаше малко повече усет, щеше да се сетиш, като се е появила тази тема тук да направиш всичко възможно да не се разсмърдяват толкова нещата - т.е. да преглътнеш скромната си печалба и да възстановиш парите.

Ама вече късно. Такива търгаши лесно се надушват във форумите и скоро ще осъзнаеш, че заради 100 лв си изгубил хиляди!

Успех в бизнеса ти пожелавам, ама да знаеш, че няма да е в тоя форум! :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 юни 2006 21:02

Малее тоз убива лева така бе .. Еи шефа на волф-а глеей тоз прай повече пари от тебе бе само че съществената разлика е че Ти се занимаваш с изхвърлянето на буклуци а той продава буклуци

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Пет 09 юни 2006 21:08

Vlad777 написа:GTV А относно твърдението, че единия фар бил счупен... Тва откъде да знам че е истина?!? Може и да си го счупил ти!

:
и аз мислех това да питам ама си замълчах .По еконт съм пускал и получавал какви ли не стоки (техника и то доста финна ,чаши и т.н ) и досега никога не са ми донесли нещо счупено при доставка -но виж разни хитри мишоци са се опитвали да ме прецакват :?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 09 юни 2006 21:12

Да.. малеееееееее не съм се сетилл.. смяяяятай .. МАЛЕЕЕЕЕЕ СЯ МА ХВАНА БЯСА. Хайде сега мойто момче кажи как разбра че те са го счупили .. оплака ли се във фирмата ? Как ще го докажеш че не си го счупил ти ?

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Пет 09 юни 2006 21:13

И нямалко вече пирамиди :help:

Потребителски аватар
Stefanoz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stefanoz » Пет 09 юни 2006 21:23

raz0r,ако е по Спиди изпратена,моля те дай ми номера на товарителницата...имам човек,който може да провери,дали наистина пратката е доставена повредена...

F1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот F1 » Пет 09 юни 2006 22:09

пазарувал съм от сайта и съм си доволен!вие сте като овце бе!някой да каже нещо лошо за когото и да било и то веднага е самата истина.такива ли сте?без мнение

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”