Микробус до Солун/ИКЕА и обратно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Re: Микробус до Солун/ИКЕА и обратно
мечовия бус е бензинов и ще изгори поне 300лв
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Каизер, не се доверявай много на каталога.
90% на живо не са това което ти се струва в каталога че са.
Принципно ИКЕА са царете на ширпотребата - каквото може да се получи от отпадъци го оползотворяват
Аз таях голями надежди, че ще ми е от полза да разгледам мебелите им и да копирам някакви идеи ..... нищоооооооо.
Тъй че го помисли първо да ги погледнеш и харесаш на живо, пък тогава да резхождаш бус
90% на живо не са това което ти се струва в каталога че са.
Принципно ИКЕА са царете на ширпотребата - каквото може да се получи от отпадъци го оползотворяват

Аз таях голями надежди, че ще ми е от полза да разгледам мебелите им и да копирам някакви идеи ..... нищоооооооо.
Тъй че го помисли първо да ги погледнеш и харесаш на живо, пък тогава да резхождаш бус
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
лилиии, мале...в каталога изглеждат перфектно пич...
не знам, ще рискувам едни паре и ще ходя директно с буса, че нямам време - ще спя на пода...
не знам, ще рискувам едни паре и ще ходя директно с буса, че нямам време - ще спя на пода...
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Евгени, ИКЕА като че ли по-скоро грабва с практичността си, отколкото с цената си. Наблюденията са ми от магазина им в Прага и в Берлин. Наистина не видях нищо, което да ми грабне окото и да кажа - това в Бг го няма! Просто тяхната продукция е в пъти по-качествена от да кажем тази в ... Комо.
Мога да демонстрирам етажерки за книги, закупени от Комо, на които полиците загубиха правия ъгъл спрямо стената само при 1/3 натоварване. Това с мебел на ИКЕА няма как да се случи. Или поне на мен не ми се е случвало. Вкъщи столовете в трапезарията са на ИКЕА и вече 4 години няма никакви проблеми. А и да допълня, че жена ми ги сглоби сама
Мога да демонстрирам етажерки за книги, закупени от Комо, на които полиците загубиха правия ъгъл спрямо стената само при 1/3 натоварване. Това с мебел на ИКЕА няма как да се случи. Или поне на мен не ми се е случвало. Вкъщи столовете в трапезарията са на ИКЕА и вече 4 години няма никакви проблеми. А и да допълня, че жена ми ги сглоби сама

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
да практични са много,и качествени.Цените са добри да кажем
Кайзере що не си зенеш бус под наем-дизелов

Принципно гръцката Икеа май си е от най-скъпите. Сравнявал съм цените на едни диванчета в Италия, Австрия, Англия и Румъния с тези в Гърция. Естествено положението може да се е променило, но идеята ми е че с тези цени в България няма да прокопсат - трябва да са по-евтини.
Писах ти Л.С. с координатите на биритчед ми - той има бусове (последно поколение Iveco Daily) и редовно изпълнява подобни поръчки.
Писах ти Л.С. с координатите на биритчед ми - той има бусове (последно поколение Iveco Daily) и редовно изпълнява подобни поръчки.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Колеги, не знам в коя Икеа сте били, ама май не са били немските....Както повечето вериги, и Икеа поддържат (мин.) 2 продуктови гами - евтинджос и "абе става"
Първата е най-евтиното, което може да се намери. Предимството пред останалите евтинджоси от други вериги е, че сравнително дълго време може да допълваш и разширяваш...В Германия флуктоацията на хорските потоци е в пъти по-интензивна от Бг, оттам по-често се сменя жилището, оттам следва, че след като мебелите не пасват в новото жилище, или трябва да ги изхвърлиш, или да ги допълниш. И точно там Икеа с дълга наличност и сравнително добър Лего-принцип събира точки пред конкуренцията
Втората линия е сравнително скъпа, по-качествена и съответно ценово не чак (даже никак) по-изгодна от конкуренцията. Просто е на кантар с останалите вериги. Само че хората отиват и....покрай сухото гори и мокрото, така да се каже...
Еле пък на тая втората линия да вземе да ти се счупи/изгуби нещо по сглобката - загубен си! Свързочните са специфични, отделните детайли и те - или трябва дърводелец да те спасява (скъпо!), или ТНТМ (не винаги с желания резултат).
Първата е най-евтиното, което може да се намери. Предимството пред останалите евтинджоси от други вериги е, че сравнително дълго време може да допълваш и разширяваш...В Германия флуктоацията на хорските потоци е в пъти по-интензивна от Бг, оттам по-често се сменя жилището, оттам следва, че след като мебелите не пасват в новото жилище, или трябва да ги изхвърлиш, или да ги допълниш. И точно там Икеа с дълга наличност и сравнително добър Лего-принцип събира точки пред конкуренцията
Втората линия е сравнително скъпа, по-качествена и съответно ценово не чак (даже никак) по-изгодна от конкуренцията. Просто е на кантар с останалите вериги. Само че хората отиват и....покрай сухото гори и мокрото, така да се каже...
Еле пък на тая втората линия да вземе да ти се счупи/изгуби нещо по сглобката - загубен си! Свързочните са специфични, отделните детайли и те - или трябва дърводелец да те спасява (скъпо!), или ТНТМ (не винаги с желания резултат).
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
brabus написа:.......
Иво, горе долу и аз така мисля. С поправката, че това, което ми хареса тук /Мобексперт - бели, леки мебели/ го имат ИКЕА на много по-ниска цена. Затова ще се разходя да видя. А инак за сглобяването няма да си отнема удоволствието да викна 2-ма приятели, бири, кюфтета...знаеш как е...

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
Matematiks написа:да практични са много,и качествени.Цените са добри да кажем
така ще направя, първо исках да видя дали някой от форума не предлага такива услуги - по-добре парите да ходят при, дет се вика, наши хора, що да ги давам на външни компании...

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Ако те удовлетворява оферта 350лв, свиркай на лично.
Ще те свържа с мой човек
Ще те свържа с мой човек

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
Night_elf написа:Ако те удовлетворява оферта 350лв, свиркай на лично.
Ще те свържа с мой човек
ок, благодаря ти

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
кво стана попе?
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V