е, разбира се има и сантименти - от времето на Паоло Роси това ми е любимия отбор
Кой ще бъде Шампион на Световното 2006
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- alex synchro
- Автомобил:
- Двигател:
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
признаам си, че има угромна слабост към латино и африканския футбол, писнало ми е от тъй наречения европейски футбол, който е безмислено префален, отдавна самозабравил се и тотално потънал в некви отвратителни маркетингови, финансови и прочее крайно неспортни бълвочи ...
... докато в латино и африканския футбол аз лично се още виждам истинския спортен дух, онази сърцатост, която навремето (гат още не съм бил роден) я е имало и у европа и когато се е играело повече за идеята, и не чак толкоз да се гонят некви тъпи сметки и тактики ...
... но дан са отплесвам, че то тва друга риба, важнуту е, че аз ше викам за секи афро и латино отбор, супер ноо се кефех на Сенегал преди 4 гудини, супер ноо ше са кефа и са на подобни отбори като Кот д'Ивоар* примерну
*-мързи ма са да глеам как точну са пиши
... докато в латино и африканския футбол аз лично се още виждам истинския спортен дух, онази сърцатост, която навремето (гат още не съм бил роден) я е имало и у европа и когато се е играело повече за идеята, и не чак толкоз да се гонят некви тъпи сметки и тактики ...
... но дан са отплесвам, че то тва друга риба, важнуту е, че аз ше викам за секи афро и латино отбор, супер ноо се кефех на Сенегал преди 4 гудини, супер ноо ше са кефа и са на подобни отбори като Кот д'Ивоар* примерну
*-мързи ма са да глеам как точну са пиши
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”