здравейте
бях намислил да си купувам ауди а6, но в една ауто къща попаднах на това http://www.mobile.bg/11277802654063568 (Vw Passat 2.0TDI DSG)и доста ми хареса (поне външно и от вътре де, не съм я гледал много подробно за сега).
как са пасатите с поддръжката? поддържат ли още реномето за здрави автомобили, че каквото четох за ауди и бмв за 2002-2004 където се целих, поддръжката може да излезе солено, особено на дизелите
мерси

passat 6 или audi 6?
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: passat 6 или audi 6?
viewtopic.php?f=6&t=156658
Ами тия коли не се славят с най-еФтинка подръжка ..
robbiewww написа:как са пасатите с поддръжката? поддържат ли още реномето за здрави автомобили, че каквото четох за ауди и бмв за 2002-2004 където се целих, поддръжката може да излезе солено, особено на дизелите
мерси
Ами тия коли не се славят с най-еФтинка подръжка ..

-
- Автомобил:
- Двигател:
от това което зачетох днес в този форум, пасата все пак си е по-евтин за поддръжка.
машината която гледах днес е от 2006, какво да и гледам за дефекти - 2.0TDI DSG?
машината която гледах днес е от 2006, какво да и гледам за дефекти - 2.0TDI DSG?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, за Пасат-а е писано много във форума. Най-вече се ориентирай към раздели Пасат и Дизел. И със сигурност Пасатът е доста по-евтин за поддръжка от Аудито.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи от мотора на Алдито - ако е различен от предлаганите в Пасат, поддръжката ще е по-скъпа (силно препоръчвам да са от различните мотори, просто защото в Пасат се слагат по-малките мотори). Относно скоростната кутия - Типтрониц и ДСГ са на кантар като поддръжка, мултитроник не ти трябва.
Окачване - едва ли ще имаш проблем и с двете коли.
Окачване - едва ли ще имаш проблем и с двете коли.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
2005/2006г на пасатите моторите 140кс не даваха ли много фира ??
Имаше писано, че моторите 170 кс били по-здрави и някои колеги викаха че е бил по евтин за подръжка. Нито съм карал, нито съм чувал. От към поддръжка да знаеш, че никак не е евтин, то в бг евтино няма. 2.0 TDI 140 са няколко, гледаше се кода на мотора. Мисля че бяха 3, единия е бил по-разпространен в Германия, втория горял дюзи и третия бил незнам си какво.Всичко това съм го чел във форума, търси в търсачката има доста писано. Да ти е на акъл че тоя Пассат го водят вечно болния. По-добре даи 5-10 отгоре и си вземи нещо, което ти е на сърце. Доста хора между последните Б5.5 и Б6 избраха по-стария модел не напразно.Пожелавам ти успех и да си вземеш нещо, като го погледнеш да ти стане весело.Успех !
карам Б6 2007-а ... до сега с двигател проблем съм нямал ... само чаркалаци и копчета са ми били проблемни
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
pafaka написа:карам Б6 2007-а ... до сега с двигател проблем съм нямал ... само чаркалаци и копчета са ми били проблемни
ааа за 2007 никой не говори,проблемните са първите серии от 2005-2006 после проблема е оправен !
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”