Здравейте,
Касетофона в колата ми (Golf 3 Europe 1.6) е Blaupunkt Шкода (Индонезия) и свиреше без проблеми.Купих го на старо и платих да ми го оставят без код.
От един ден обаче свири около 10-15 мин и изключва касетката/радиото, след което започват някакви предупредителни пискливи сигнали.При гасене и пускане от power бутона пак работи малко и отново спира.
Това означава ли че ми се е прецакал чип в касетофона и загрява?
Как мога да го оправя?
Някъде продават ли се заместители на тези чипове и колко ще струва ремонта?
Ще се радвам ако някой помогне.Благодаря.

Проблем с радиокасетофон Blaupunkt
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Проблем с радиокасетофон Blaupunkt
Колега гадая това ли е модела ти,

но не става дума да сменяш чипове.Просто си активирал някоя функция за traffic news,ала бала и това пищи и търси майка си.Дай конкретен модел,не бързай да махаш акумулатора защото ако поиска код става мазило с гадните винове,сериали и калкулатори.Веселби от Blaupunkt

но не става дума да сменяш чипове.Просто си активирал някоя функция за traffic news,ала бала и това пищи и търси майка си.Дай конкретен модел,не бързай да махаш акумулатора защото ако поиска код става мазило с гадните винове,сериали и калкулатори.Веселби от Blaupunkt

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Подкрепям колегата,това си е корония номер на марката.Изключи тази функция до като нея изключиш няма да се оправиш 

Мисля че не съм активирал някаква функция.
Когато го спрях за около 30 мин. после работеше повече преди да записка.
А след като записка, при рестартиране кара по 5-10 минути.
Явно нещо загрява.
Модела не го знам, ще погледна в колата.
Подобен е на този: http://images06.snimka.bg/000659672.jpg , също и на този http://media.snimka.bg/5259/016772567-big.jpg , но без вход за карта.
Ще проверя конкретния модел.
Когато го спрях за около 30 мин. после работеше повече преди да записка.
А след като записка, при рестартиране кара по 5-10 минути.
Явно нещо загрява.
Модела не го знам, ще погледна в колата.
Подобен е на този: http://images06.snimka.bg/000659672.jpg , също и на този http://media.snimka.bg/5259/016772567-big.jpg , но без вход за карта.
Ще проверя конкретния модел.
Сега идвам от колата.
Проблема се оказа елементарен, както ме посъветваха колегите по-горе.
Беше активирана (неволно) някаква функция TA, която явно търси някакъв сателит или нещо подобно.Казаха ми, че по принцип едва ли е възможно чип да загрява.
Имам един въпрос - след като касетофона е разкодиран и оставен без код, възможно ли е при изключване на клемите на акумулатора да се блокира отново, или веднъж разкодиран вече никога неще иска код?
Благодаря на всички.
Проблема се оказа елементарен, както ме посъветваха колегите по-горе.
Беше активирана (неволно) някаква функция TA, която явно търси някакъв сателит или нещо подобно.Казаха ми, че по принцип едва ли е възможно чип да загрява.
Имам един въпрос - след като касетофона е разкодиран и оставен без код, възможно ли е при изключване на клемите на акумулатора да се блокира отново, или веднъж разкодиран вече никога неще иска код?
Благодаря на всички.
- vaskog
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ASV
Здравейте (ползвам тая тема да не пускам нова)
Та искам да ви питам дали може по някакъв начин да разбера кода на касетофон от VW, защо откачах акумулатора и после иска код. Благодаря предварително 

Има начин
,чете се паметта и се вижда кода .Ако си от Пловдив ,мога да ти дам координати на човек който ще ти го разкодира .

- vaskog
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ASV
ами да дай ми ги кординатите, ако може и някаква ориентировъчна цена 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”