колеги търся циферблати за дизел ма колометража да почва от 0 до 220 и обортомер до 5500 оборота прегледах целия форум ама не откривам всички все от 20 до 220 или 20 200 км/ч много щесамви благодарен ако някои има такива даги качи поздрави
някои колега знаели саит за направени циферблати защото аз не мога да работя със Фотошоп опитах и нищо не става а за моят километраж има само бял със черни цифри а аз искам нещо по различно,един приятел ми каза че имало такъв германски саит за циферблати ама не си спомня как се казва ако някои колега знае нека сподели Ще съм му много благодарен.
Здравейте колеги, купих си пасат b5 обаче е англиски. Въпроса ми е дали ще се получи да му сложа подобен циферблат, понеже искам да си го направя да ми показва само километри а не в мили? За през деня 100% няма да е проблем, но когато светна фаровете дали изобщо ще свети циферблата, понеже няма да съвпадат цифрите? Ако смятате че би могло да се получи искам да помоля за реалните размери и някакъж образец за B5 passat. Благодаря предварително!
Възможно ли е километража да се сложи вдясно а оборотомера в ляво, на голф 3 1,6 т.е. да се разменят местата. И двата имат lcd дисплейчета за километри и часовник.
Колега разглобих си километража. Сега искам да му сложа друго осветление и други лепенки. Харесах си лепенка от стр.1 свалих я на принтер. и сега ще отида ми я направят на лепенка. Но проблма ми е че на Километража на голф 3 има 1 пласмаски щръкнала на горе трябва да ги отрежа ли. Залепих едната но стана много набръчкана и я отлепих Става въпрос за тези оградените в Червено
nvzusovnasn написа:Възможно ли е километража да се сложи вдясно а оборотомера в ляво, на голф 3 1,6 т.е. да се разменят местата. И двата имат lcd дисплейчета за километри и часовник.
НЕ! и без намеса на жичкаджия който знае какво прави