Audi е “Най-спортен автомобил на 2006 г.”
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Tod написа:Познавам доста хора, притежаващи AUDI. Всички те ненавиждат автомобилите с марка VW. Най-сърдечни поздрави от мен и моите приятели ... да го д***т тези, които все още мразят (не знам защо) Golf, Passat, Vento и т.н. ... :blow job
Vizor написа:Аз ще ти кажа защо.. щото кара кола за 50к евро и някое корадо за 2к евро го сцепва по всички параграфи
Доста груби изкавания от ваша страна.
Лошото е че ми приличат на нещо от рода "всички казват че е хубаво и искат да го имат ама на мен не ми харесва щото не мога да си го позволя". Доста комплексарско. И това за феновете на Ауди че мразят Фолксваген е като твърденията на Волен Сидеров че на магистралата е имало атентат срещу него!!!!!!
Ами аз като съм сменил досега две фаувета доста над средното равнище и съм карам Ауди преди тях и сега имам яко Ауди дето във Варна има само две такива (поне не съм видял други пък с моя двигател сигурно съм един единствен) да не съм напуснал форума и да съм се приселил във форума на Ауди (там имам сигурно 5 поста) или да съм писал срещу марката VW. Две мения няма: Ауди е по-качествената и съответно по-скъпата кола. Просто кончерна производител сегментира пазара.
Пак казвам който се хваща на този спор с този тон и начин на мислене не е прав. За съжаление някои от постовете идват от хора, за които имах добро мнение.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
ето тук го сравняват с Subaru WRX wagon и Saab 9-2X.
http://www.edmunds.com/apps/vdpcontainers/do/vdp/articleId=105759/pageNumber=1
http://www.edmunds.com/apps/vdpcontainers/do/vdp/articleId=105759/pageNumber=1
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
versace написа:Tod написа:Познавам доста хора, притежаващи AUDI. Всички те ненавиждат автомобилите с марка VW. Най-сърдечни поздрави от мен и моите приятели ... да го д***т тези, които все още мразят (не знам защо) Golf, Passat, Vento и т.н. ... :blow jobVizor написа:Аз ще ти кажа защо.. щото кара кола за 50к евро и някое корадо за 2к евро го сцепва по всички параграфи
Доста груби изкавания от ваша страна.
Лошото е че ми приличат на нещо от рода "всички казват че е хубаво и искат да го имат ама на мен не ми харесва щото не мога да си го позволя". Доста комплексарско. И това за феновете на Ауди че мразят Фолксваген е като твърденията на Волен Сидеров че на магистралата е имало атентат срещу него!!!!!!
Ами аз като съм сменил досега две фаувета доста над средното равнище и съм карам Ауди преди тях и сега имам яко Ауди дето във Варна има само две такива (поне не съм видял други пък с моя двигател сигурно съм един единствен) да не съм напуснал форума и да съм се приселил във форума на Ауди (там имам сигурно 5 поста) или да съм писал срещу марката VW. Две мения няма: Ауди е по-качествената и съответно по-скъпата кола. Просто кончерна производител сегментира пазара.
Пак казвам който се хваща на този спор с този тон и начин на мислене не е прав. За съжаление някои от постовете идват от хора, за които имах добро мнение.
Много точно казано, и аз исках да порежа колегите, но ще се присъединя към твоите думи, за да не пиша същите неща.Ауди си е много хубава марка, но тя е за друга класа хора, по-луксозна е и главно правят спортни лимузини.VW си е VW, народен автомобил

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нещо не разбирам!!! Идвайки в този клуб си мислех, че намирам привърженици, обичащи всичко свързано с магията (поне за мен) Volkswagen. Аз съм влюбен в тази марка и то не случайно!!! А то какво се оказва?! Че такива като мен били комплексари!!! И то да го кажат точно тук!? VW не можело да се сравнява с Audi!!!! Гледам и наистина не вярвам на очите си!? .... Но по този въпрос може би някой друг път, а сега едно показателно клипче само за тези, които са страстни почитатели на VW и по-специално на Golf R32
http://www.youtube.com/watch?v=uFL59k_2AOw

http://www.youtube.com/watch?v=uFL59k_2AOw
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Tod написа: VW не можело да се сравнява с Audi!!!! Гледам и наистина не вярвам на очите си!?
Ами според мен трябва спешно да отидеш на очен лекар, защото това което си написал никъде в постовете не мога да го намеря

А относно клуба тук не сме се събрали хора, които са тесногръди в мирогледа си , не зачитат чуждото мнение и казващи на черното бяло. Още повече постовете ти, обиждащи други марки са в разрез с правилника на форума (ако си го чел).
Аз не съм нарекал тебе комплексар (не те познавам за да го правя), а по-скоро изказването ти.
Да VW е велика марка, ама и AUDI не е кофти!
Без лоши чувсатва нали? Всеки си има предпочитания, които не следва да натрапва на останалите.

- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
versace написа:Ами според мен трябва спешно да отидеш на очен лекар, защото това което си написал никъде в постовете не мога да го намеря![]()
NovobranecGT написа: Сравнявайте VW с Opel или Ford, но не и с AUDI
Колега, четеш между редовете

versace написа:Още повече постовете ти, обиждащи други марки са в разрез с правилника на форума (ако си го чел).
Tod написа:Най-сърдечни поздрави от мен и моите приятели ... да го д***т тези, които все още мразят (не знам защо) Golf, Passat, Vento и т.н. ... :blow job
Явно наистина колега четеш, както си искаш!? Кои други марки обидих с това изказване? Мисля, че само тези хора, мразещи VW. Правилника съм го чел и смятам, че съм го разбрал и запомнил ... пък си го и спазвам

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Сега пък комплексара съм аз... ами колега, като си толкова убеден, вземи се обоснови и ще се съглася с теб.....аз съм се обосновал, твой ред е 

Последна промяна от NovobranecGT на Нед 11 юни 2006 20:37, променено общо 1 път.
- Tod
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Сега пък комплексара съм аз... ами колега, като толкова много ти знае устата вземи се обоснови и ще се съглася с теб.....аз съм се обосновал, твой ред е
Аз не съм те обиждал и не мисля, че е редно и ти да пишеш словосъчетания, накърняващи достойнстово ми! Не знам колко ми знае устата, но мисля, че си сбъркал генерално форумът!!! Audi Форумът, ако не го знаеш, специално за теб: http://audibg.com/NEW/ Разговорът между нас е безмислен и приключва сега.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Tod написа:NovobranecGT написа:Сега пък комплексара съм аз... ами колега, като толкова много ти знае устата вземи се обоснови и ще се съглася с теб.....аз съм се обосновал, твой ред е
Аз не съм те обиждал и не мисля, че е редно и ти да пишеш словосъчетания, накърняващи достойнстово ми! Не знам колко ми знае устата, но мисля, че си сбъркал генерално форумът!!! Audi Форумът, ако не го знаеш, специално за теб: http://audibg.com/NEW/ Разговорът между нас е безмислен и приключва сега.

Извинявам се ако е прозвучало грубо, ще коригирам мнението си, МИР

Последна промяна от NovobranecGT на Нед 11 юни 2006 20:34, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”