Tesla - кабели за свещи???
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: Tesla - кабели за свещи???
Аз мислех да вземам тесла и ми препоръчаха някви испански хубави биле. За по малко от година издадоха багажа, Централния го смених сега са наред другите. Сега като е влажно времето и като запаля първите няколко секунди прекъсва.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passenger написа:Magneti Marelli са евтини но половината тимове във Ф1 и WRC ползват тази марка.

ти ако знаеш колко неща ползват Ф1 които се продават в БГ магазин за авточасти за моя голф

- VooDoo-74
- Автомобил:
- Двигател:
passenger написа:.... Magneti Marelli са евтини но половината тимове във Ф1 и WRC ползват тази марка.
Ами в тази криза във F-1 и WRC се налага да пряват икономии и за това ползват Magneti Marelli

- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
passenger написа:Я ми разяснете колеги какво значи да си доволен/недоволен от кабелите за свещите ?
Накосро изхвърлих старите, които бяха оригиналните, никъде нямаше марка и т.н, просто два от тях бяха пред разпад (все пак колата е на 15 години). Сложих Беру. Промяна в разхода на гориво няма, промяна в поведението на автомобила - няма.
Доколкото съм чувал за Тесла - само добри отзиви (макар и да не знам какво са хубавите кабели). Magneti Marelli са евтини но половината тимове във Ф1 и WRC ползват тази марка.
Ами купувам някакви нови кабели за някакви пари. Слагам ги. Карам някакви километри. Изпърдяват се. Смятам. Изнася ми-купувам пак от тях. Не ми изнася-фак юл!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Все си мисля че BREMI и BERU са малко над TESLA .. , ако вземам ще са BREMI 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Горе долу стават. Слагал съм поеденично от тях / продават се и по 1 бр в някои фирми / на бус Тойота Хиаис 2л бензинояд , на Голф 2 Ez -не са ми правили проблеми, ако не се смята некачественото запресоване на металния накрайнки към свещите- наложи се съветване с клещи.
Но преди години 1993 съм слагал комплект кабели на Фиат 125 и за малко да остана на пътя - пробив в лулите на 2 кабела/ добре, че не бях хвърли старите кабели.
Но преди години 1993 съм слагал комплект кабели на Фиат 125 и за малко да остана на пътя - пробив в лулите на 2 кабела/ добре, че не бях хвърли старите кабели.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Преди 3год. купих комплект Tesla за скромните 49лв. и още си (ги) я карам.
Минавал съм 3-4 VAG диагностики и хората все ми казват да си стоят ,че нищо им няма.
Че ми е дерт вече да ги хвърлям.
Минавал съм 3-4 VAG диагностики и хората все ми казват да си стоят ,че нищо им няма.
Че ми е дерт вече да ги хвърлям.
- jijibs
- Автомобил:
- Двигател:
Може и да стана една година вече карам с такива от Косера - няма проблеми (бяха ми препоръчани от един майстор)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”