Въпрос относно обжалване на АКТ.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос относно обжалване на АКТ.
Днес претърпях ПТП. Напусках територията на бензиностанция и един румънски ТИР ми даде знак с ръка да мина преди него. Когато аз тръгнах и идиота потегли. Набих спирачките, спрях и оня ме отнесе. Съставиха ми акт за отнемане на предимство. Ще пусна възражение, въпреки че по закон вината е моя. Акта няма да падне. Обаче ако обжалвам в съда (имам свидетели, които могат да потвърдят, че ТИР-а ме пусна чрез знак с ръка) и той не се яви в съда (тъй като е румънец и може да му е невъзможно) да даде показания дали има някакъв шанс акта да падне? Някой правил ли е подобно нещо и какъв е резултата?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Въпрос относно обжалване на АКТ.
Ти от вчера ли караш кола бе
Не са ли те учили че дори и да си със предимство пак трябва да внимаваш еле па със румънски "шофьори". А да не говорим някъв мамалигар да ми метне минавай и да тръгна
Сега ше си платиш акта ше си платиш и ремонта на колата и другия път като ти метнат пак тръгни. Нямаш никакъв шанс. Каква е гаранцията че не сте се уговорили (понеже нали имаш свидетели) че оня бил метнал?

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хайде не ми казвай, че като са те пускали да минеш не си го правил никога и винаги си изчаквал
На свършен факт е много лесно да се говори и да се търсят кусури 
ЕДИТ: Не забравяй, че на ЕКО има камери и инцидента е записан.

ЕДИТ: Не забравяй, че на ЕКО има камери и инцидента е записан.
Последна промяна от Barboukov на Пон 02 авг 2010 9:37, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
щом е заснета,ходи пускай жалба в полицията да иземат записа,докато го има още 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взет е вече. Лошото е, че не се вижда водача на тира и знака му с ръка 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Е значи нямаш НИЩО. Как ще докажеш че ти е метнал като не се вижда на видеото? То по тая логика аз мога си тегля един пирон от край до край да намеря 3 приятели и да кажа че си минал и си ме надрал нали? И като кажат че сестра ти е к... ходи обяснявай че нямаш сестра нали?
Някой има ли представа дали е законнно свидетел по акт да бъде полицай ? Може ли да се атакува в съда ?
Защото това си е абсолютна предпоставка за корупция а май и конфликт на интереси.
Единия полицай те обвинява във всички земни грехове , а другия се явява свидетел че си ги извършил.
Защото това си е абсолютна предпоставка за корупция а май и конфликт на интереси.
Единия полицай те обвинява във всички земни грехове , а другия се явява свидетел че си ги извършил.
- chinadracon
- Автомобил: VW Golf MK4
- Двигател: AKL 1999
- Контакти:
bajganjo написа:Някой има ли представа дали е законнно свидетел по акт да бъде полицай ? Може ли да се атакува в съда ?
Е, ти сега откриваш топлата вода май

Колегата Barboukov мисля, че нямаш особен шанс да обжалваш, по-добре не си губи времето, че е голямо ходене по мъките, от личен опит го казвам.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
изрично в закона пише че втория полицай може да е свидетел...отделно че като се яват в съда, ако се яват, не си спомнят нищо, което е голям+++++за тебе
Върни се в “ОФФ-Топик - други”