radotom написа:pro написа:на някои да му се намаират оригинални джанти от пасат б3 14' цола?
Па я имам.
Железарки.
'ма не си ги давам!![]()
За чий са ти?
за мене ще си купувам пасат под ДОС система не ми трябва windows
radotom написа:pro написа:на някои да му се намаират оригинални джанти от пасат б3 14' цола?
Па я имам.
Железарки.
'ма не си ги давам!![]()
За чий са ти?
pro написа:на някои да му се намаират оригинални джанти от пасат б3 14' цола?
Ако ти намеря, може ли да говорим за бартерче 
Stefan написа:pro написа:на някои да му се намаират оригинални джанти от пасат б3 14' цола?
Златен ББС имаш, железарки ще му търсишАко ти намеря, може ли да говорим за бартерче
Проверих на Карловско точно срещу б-я Векта, но пък не правели колена на 55мм...pro написа:Stefan написа:pro написа:на някои да му се намаират оригинални джанти от пасат б3 14' цола?
Златен ББС имаш, железарки ще му търсишАко ти намеря, може ли да говорим за бартерче
2комплекта няма ли да са ти в повеЧе
Днес най-накрая взех мойте и от утре ги започвам, та да станат за Рожен На брезовско шосе зад бившия завод за асинхронни двигатели има цех за колена търби за генерация на различни размери нераждавейкаbenzino написа:Колеги, да знаете случайно някъде из града да се продават жароустойчиви колена за генерация? Мисля, че бях питал веднъж, ама не съм много сигурен, щото и другаде съм питал, та да съм си сигурен...Проверих на Карловско точно срещу б-я Векта, но пък не правели колена на 55мм...
ivo8181 написа: На брезовско шосе зад бившия завод за асинхронни двигатели има цех за колена търби за генерация на различни размери нераждавейка
Къде в града се продават силиконови колена на 55мм? Ходих до Маднесс, там е за големите риби
тоест под 63мм нямат. В ПроСпийд пък трябва да правя поръчка... Някъде, където ги има налични дали не знаете? 

radotom написа:Цъ! То беше стъкло на фарче за мъгла... и имаше липсващо парченце
Ще се взема ново фарче
Като са ми леви и трите ръце...

Black-White написа:viewtopic.php?f=4&t=214481 нещо мълчите по тази тема
radotom написа:Black-White написа:viewtopic.php?f=4&t=214481 нещо мълчите по тази тема
Че то какво има да се говори - масово нашествие на майни из Родопските баири, придружено с изяждане и изпиване на количества, достатъчни за едномесечен порцион на китайската армия![]()
![]()
а дано де Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта