направи си евтино гориво

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
saveman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saveman » Сря 10 май 2006 11:36

нещо не ми се връзват нещата. от две тръби и два крана за вода да стане система за гориво която да е икономична...хм при условие че се махало карбуратора дето ти прави смесване на въздух с гориво...незнам. може да може да стане такова нещо но не със стандартните ни двигатели ...ама и аз не разбирам толкова но като няма смесване на кислоров и гориво няма и изгаряне в цилиндъра а от там следва че няма задвижване... оделно бензин и вода при изгаряне няма ли да отделя вода при изгаряне на О2 или някак си се преобразува във водород ??
това като идея за евтино гориво съм сагласен със тоя скок на бензина всеки ден... но просто идеята с две тръби е смешна

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Сря 10 май 2006 19:00

saveman написа:това като идея за евтино гориво съм сагласен със тоя скок на бензина всеки ден... но просто идеята с две тръби е смешна

еми ако имащ по-добра идея кажи не се стискаи :)

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 10 май 2006 20:02

Стига сте я дъвкали таз тема.Какво не ви е ясно не мога да разбера.
В таз тръба там каква беше се получава плазма - разграждат се водните пари на водорот и кислород и гориш водорода.

п.п. поне аз така го разбирам

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 10 май 2006 20:19

Последния човек който измисли такава машина която да отделя от водата водорода от кислорода... изчезна безследно точно преди представянето и ако случайно има нещо успешно направено .. погледнете от тази страна че това ще обърне цялата пазарна икономика ... и малко нереално ми се струва да е така а ако е така.. дайте да махаме кр-тата и абф-ите и да наливаме вода ..

gassmailno
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gassmailno » Чет 01 юни 2006 11:48

Абе защо не прочетете в бг саита за това до опитате с малко опити
и тогава да изказваме песимизъм.Това наше ОВЧЕДУШИЕ погубва България.Ето ви сайта http://beinsa.info/ Съжалявам за острия език
но не се извинявам за него ,само така може българина да се събуди от летаргията си.По добре опитал и провалил от колкото излишно умуващ.УСПЕХ НА ВСИЧКИ с опитите.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 04 юни 2006 16:31

та има ли някой, който вече го е тествал :)?

Потребителски аватар
ludmil
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: RP 1990
Контакти:

Мнениеот ludmil » Нед 11 юни 2006 21:32

NovobranecGT написа:На мен ме ми е ясно как така мощността се запазва, а износването намалява :shock Да кажем, че маслото има по-дълъг живот, защото мотора е по-екологичен(от горивото), но следкато имаме мощност, имаме и натоварване на детайлите, как то изчезва а мощността не изчезва :shock Прав ли съм или не съм чел внимателно статията :?:

При горенето на бензин се отделят сажди, които действат като абразивни частици и износват. А при горенето на водород няма сажди. Водорода има високо октаново число, оттам и мощността.

Потребителски аватар
ludmil
Контакти:

Мнениеот ludmil » Нед 11 юни 2006 21:35

One написа:Прочете постовете на колегите от offroad-bulgaria форума

http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=3667

много интересни неща има за Българските Изобретатели....

Интересни, ама питай администратора на offroad-bulgaria.com защо ми забрани да пиша и ми закри акаунта, при условие. че аз започнах темата и осигурих всички материали за GEET... ето как точно тези, които би трябвало да помагат спират новите технологии. Но иначе са написали отпред на сайта си:«Да премълчаваме и да не съобщаваме на другите това, което знаем, ни прави бедни..." Ама че лицемерие :x

Впрочем, сега всичко е прехвърлено на www.BEINSA.info включително и статиите за българските гении. Има и още един, все още жив, Кирил Чуканов се казва, писал съм за него във форума към сайта.

Последна промяна от ludmil на Нед 11 юни 2006 22:31, променено общо 9 пъти.

Потребителски аватар
ludmil
Контакти:

За тези, които ще пробват

Мнениеот ludmil » Нед 11 юни 2006 21:47

Първо, прочетете какво представлява GEET http://beinsa.info/pantone_bg.html
после
http://beinsa.info/Michel_David/page1 и http://beinsa.info/Michel_David/page13

вижте http://perso.orange.fr/quanthommesuite/ ... antone.htm по-надолу има снимки на реализации на GEET в различни варианти (трактори, коли, яхти) Натиснете върху снимките за подробности.
Ето тук http://perso.orange.fr/quanthommesuite/ ... antone.htm са реализациите за 2006 година.

Потребителски аватар
ludmil
Контакти:

малко образователни филми

Мнениеот ludmil » Нед 11 юни 2006 22:06

• Free energy - The race to zero point - Това е филм посветен на учените и изобретателите в сферата на т.нар. "Безплатна енергия", "Енергия от вакуума". В него ще видите много РЕАЛНИ работещи устройства, които извличат енергия от невидимият физически вакуум, също така и интервюта с техните изобретатели и тяхната история от времето на Никола Тесла. Филма можете да изтеглите от: това място или от тук. Субтитрите ще намерите на този адрес.
  • It Runs on Water - В този филм ще видите няколко реални работещи устройства, които добиват (подобно на GEET Pantone) енергия чрез разпад на водата. Mожете да го свалите оттук или оттук.
  • Tesla - Master of lightning - Прекрасен филм за живота на гениалният изобретател, откривателя на свободната енергия, Никола Тесла. Свалете го оттук. Няма български субтитри.
  • The Ellegant Universe - Изображение
    Филм за много-измерността на нашия свят, за неговата холографска същност, новите разбирания за енергийната същност на вселената, открити от квантовата физика. В него се излагат фундаменталните принципи, залегнали в оснонвата на свободната енергия, антигравитацията и др.

Части:
    1. Einsteins Universe -- субтитри
    2. Strings the Thing -- субтитри
    3. Welcome to the 11th Dimension -- субтитри

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Нед 11 юни 2006 22:52

ludmil писах в форума на beinsa.info, но никой не каза кой до каде е стигнал и дали найстина има ефект от GEET

Потребителски аватар
ludmil
Контакти:

Мнениеот ludmil » Пон 12 юни 2006 7:03

RaZU написа:ludmil писах в форума на beinsa.info, но никой не каза кой до каде е стигнал и дали найстина има ефект от GEET

Moже и да има хора, които имат успех но не смеят да пишат. Аз имам бензинов генератаор но нямам излишни 100-на лв. в момента, иначе ще сглобя експерименталния вариант с тръбопроводните тръби.

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Пон 12 юни 2006 10:00

Жалко колега, че си от София иначе можеше да се комбинираме и да направим едно. Но като чета +овете ми се струва, че на кола много бързо ще се избие инвестицията.

P.S. А защо никой да не иска да си признае??

Потребителски аватар
ludmil
Контакти:

Мнениеот ludmil » Пон 12 юни 2006 19:07

RaZU написа:ludmil писах в форума на beinsa.info, но никой не каза кой до каде е стигнал и дали найстина има ефект от GEET

няма да се учудя ако и на другите са им забранили да пишат и са оставили само скептиците.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 13 юни 2006 8:30

Колегата jurry от мазда форума обеща за 10,06,06 да е готов с устройството монтирано на MAZDA 626
очаквам с нетърпение да сподели впечатления.....

Върни се в “Направи си сам!”