Ето и за количката малко: Модификацията е SLX,мотора AHF (110 коня Дизел) има всичко без кожа... на 233000 е със сервизна книжка от Австрия.Има малко забележки но не е болка за умиране. Още утре мисля да разкарам тези "Красиви" Ауспуси
С тия тръби са ти я подготвили за вертикално излитане, като са чули, че си голфаджия Много безаварийни, само консумативи да сменяш! И стига ги сменя тия коли Кабрио-то си е перфектно, ама ти си знаеш Дано тая я задържиш повече
п.п. джантите са уникални
Последна промяна от Ivailo на Вто 03 авг 2010 19:52, променено общо 1 път.
Честито колега Бързо си я отнесъл, обявата беше побликувана скоро
Мисля, че фаровете и мигачите са ти от L&K модификация, но на снимките не си личи добре. Като идея мога да ти предложа да сложиш стопове от фейслифта физията на задницата се подобрява много.
Ами за сега мисля да разкарам кюнците и праговете .. лъхат на илиенски тунинг.Иначе решетката също не ми харесваше но на живо не е толкова лошо.И все пак като събера парички ще и сложа оригиналната.Но колата страшно много ми харесва то и аз незнам кво искам общо взето.Сега и гледах въздушния филтър и открих че няма такъв вместо него имаше някаква вата и отдолу мрежа. Я кажете тук слагането на темпомат как е ,като на 3-ката ли или не. И още се чудя с кой джантета ми харесва повече.