Подгряване на Поло
Подгряване на Поло
интересува ме колко време греят свещите на поло 3 99 година 1.9 дизел . При мен винаги греят и то по 3 мин .
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Подгряване на Поло
След като изгасне лампата за подгрева на таблото-подгряването продължава! След около 7-8 секунди цъка едно реле под лостчето за чистачките,тогава подгрева спира и можеш за палиш. За тези три минути как разбра колега?
ами след като запаля има 13 волта на свещите 3 мин и после оборотите падат малко под 1000 и спира и подгряването.
да и при мен винаги свети лампата за подгряване независимо колко градуса е вън и дали колата е дигнала 90 градуса пак свети в това няма нищо страшно свиркай си
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
Ако е загряла колата при мен НЕ свети лампата, но на незагрял двигател, дори и през лятото(20 градуса температура навън) си свети за 3-4 секунди.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
На мойто поло,лампата светва за 5 сек. после изгася!
Като я купих,полото беше уж със свещи "bosh"..ама после се оказаха "iskra" (изкараха точно 1 година)
Та те на всяко палене,независимо че колата е загряла до 90 градуса светваше лампата за подгрев!
След като,те се прецакаха сложих "bosh",и при тях щом колата беше подминала 70 градуса лампата несветва и си пали без да чакам!
Надявам се,че съм помогнал!
Като я купих,полото беше уж със свещи "bosh"..ама после се оказаха "iskra" (изкараха точно 1 година)
Та те на всяко палене,независимо че колата е загряла до 90 градуса светваше лампата за подгрев!
След като,те се прецакаха сложих "bosh",и при тях щом колата беше подминала 70 градуса лампата несветва и си пали без да чакам!
Надявам се,че съм помогнал!
според мен освен свещите и нещо друго е направено , няма начин да е от тях само
Върни се в “Дизелови агрегати”