Гуми Firestone Multihawk

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Гуми Firestone Multihawk

Мнениеот vasilb » Пет 23 юли 2010 14:11

Един приятел ще си взима нови гуми и е харесал Firestone Multihawk 185/65/14 за Пасат В3, цена 80лв. на брой, нови, произведени тази година, 1 година гаранция за фабрични дефекти (макар че по ЗЗП гаранцията трябва да е 2г.). Какво ви е мнението?

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Гуми Firestone Multihawk

Мнениеот icemenn » Пет 23 юли 2010 23:32

не им знам този модел,но firestone си е добра марка общо взето,но да сложи още по 5 лв на гума и да си вземе Dunlop

Потребителски аватар
pafaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pafaka » Вто 27 юли 2010 16:40

летните dunlop са с прекалено шумен грайфер ..

виж тази тема .. може да намериш доста отговори : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=38179

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Вто 27 юли 2010 18:52

pafaka написа:летните dunlop са с прекалено шумен грайфер ..

виж тази тема .. може да намериш доста отговори : http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=38179

Мерси! Темата я бях видял и я разгледах, но ме интересуваше точно този модел как се държат и дали са шумни.

Потребителски аватар
vasilb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasilb » Сря 04 авг 2010 21:02

Гумите са супер поне на сухо! Със 120км/ч не се усеща, че колата се движи, а за мокро ще пиша когато завали! Поведението на колата е коренно различно в сравнение със старите и при тръгване, и при спиране. Купени са от център Диана - Пловдив за 312,05лв за 4 броя +15% намаление (може би защото сезонът им мина) - демонтаж, монтаж, баланс и нови винтили + гаранция 1 г.
П.П. Не знам дали защото гумите са нови или са хубави, но преди малко ме спасиха от удар - една руса дама с джипче, караща в дясното платно на път с две платна във всяка посока решава, че трябва да спре и да завие надясно, разбира се без мигачи и каквото и да е, с което ме засича. Добре, че бях с колан, защото щях да изхвърча през прозореца! Колата направо се залепи за пътя! Гумите са супер!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”