опитвам се да сменя обикновената рейка с хидравлична, накупил съм една част от нещата които ще ми трябват
трябва ми стойка , тази която в момента имам на нея са вързани компресорът за климатика и алтернатора няма място за помпата на хидравликата ...
Някой може ли да помогне с идей или снимки ако има точно този модел голф 3 1.4 АБД с хидравлика и климатик ... да видя просто как са организирани нещата...
едни колеги ми казват че ми трябва само стойка на която се закрепват и трите алтернатор, компресор, помпа и се задвижват от общ пистов ремък , чудя се обаче няма ли да му дойде малко в множко на ремъка той дори и сега от време на време прискърцва при пускане на климатика ... други казват че ми трябва двойна шайба на коляновия вал и че помпата се задвижва от отделен трапецовиден ремък ... кой е верният вариант или може би ми трябва и нова стойка и шайба
Някой ако пък има такъв голф с действащи климатик и хидравлика нека щракне някоя снимка ще му бъда много благодарен
благодаря предварително на всички ...
моля за помощ голф 3 1.4 АБД двигател
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: моля за помощ голф 3 1.4 АБД двигател
може ли някой да пусне снимка на негов голф с климатик и хидравлика просто да видя как се прави
предполагам повечето са им добавяни климатиците в италия или някъде другаде има ли някой с оригинален заводски климатик много бих искал да го погледна само как са го направили ... но и на смнимка бих бил доволен
предполагам повечето са им добавяни климатиците в италия или някъде другаде има ли някой с оригинален заводски климатик много бих искал да го погледна само как са го направили ... но и на смнимка бих бил доволен
Колега доколкото съм запознат стойката би трябвало да е същата като за 1,6 моторите. По принцип при повечето оригинални климатици ремъчната шайба на коляновия вал е сдвоена, едната част е за пистов ремък за алтернатор и компресор клима и още една част с клиновиден ремък за хидравличната помпа.
Иначе при допълнително монтираните всичко е на един ремък
Иначе при допълнително монтираните всичко е на един ремък

-
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за снимката хареса ми
за сега разбрах че ми трябват , шайба за коляновия вал с шлиц за ремъка на помпата и стойка или стойки за да мога да преместя останалата карантия
все още чакам снимки искам да видя аджеба каква точно ще да е тази стока

за сега разбрах че ми трябват , шайба за коляновия вал с шлиц за ремъка на помпата и стойка или стойки за да мога да преместя останалата карантия
все още чакам снимки искам да видя аджеба каква точно ще да е тази стока
Значи ако съм те разбрал правилно в момента си имаш стойка, на която са закачени алтернатора и компресора, така ли? Ако е така то ти трябва една допълнителна стойка, която е за помпата за хидравликата и шайбата на коляновия вал. Снимки на стойката мога да ти пратя довечера 

-
- Автомобил:
- Двигател:
да точно така колега правилно си ме разбрал и аз мисля че е така както казваш ...
давай снимките
давай снимките
Колега дай някакъв мейл на лични, че не мога да ги кача тук снимките.
-
- Автомобил:
- Двигател:
може да затворите темата според мен вече е изчерпана
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”