Новите Фарчета и Стопове.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
madcap написа:Верно някой каза че тая Жълта светлина убива някой мисли за фаровете ,
нал знаеш мнения мнооо , ам аз съм за излкючването на жълтото
Вече му намерих приложение....крушката е подходяща и ще се превърне в мигач

Даскала написа: А това жълтото халоген или мигач е :
Ами подозирам , че е нещо като дневна светлина (сега забелязвам , че на новите Аудита ги слагат , свети заедно с габаритите , но пък и осветява и пътя

Подозирам ,че е за мъглаDOHC написа:А това което е над габарита свети ли и за какво е за мигач ли? :

Re: Новите Фарчета и Стопове.
колко ти струват фаровете и стоповете,аз много искам да се взазема такива,от каде ги взе,аре даи малко инфо плс,благодаря!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pehata написа:И все пак, къде мога да намеря специлизиран магазин за подобни фарове и стопове ? Или няма такъв магазин все още в България.
работя в такъв магазин,в софия...ако искаш да си купиш нещо добро мога да помогна...не се лъжи че всичко идващо от чужбина е добро....както хубави,така и лоши неща има навсякаде

- asskoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gas написа:Pehata написа:И все пак, къде мога да намеря специлизиран магазин за подобни фарове и стопове ? Или няма такъв магазин все още в България.
работя в такъв магазин,в софия...ако искаш да си купиш нещо добро мога да помогна...не се лъжи че всичко идващо от чужбина е добро....както хубави,така и лоши неща има навсякадеаз съм наясно кое става и кое не,мога да съдействам при избора
батко за Г2 шукариики има ли ??
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател: