Проблем с чистачките Golf 2

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
iki
Автомобил:
Двигател:

Проблем с чистачките Golf 2

Мнениеот iki » Сря 04 авг 2010 15:46

Привет на всички!

Моля за съвет, след експеримента на последния майстор имам следния проблем: чистачките се включват, когато дам на контакт, при пускане на мигач, уцеля някоя друга дупка включа аварийки общо взето не пропускат случай :shock
Така е откакто ми изгоря клаксона и уж ми го оправиха. Моля помагайте, в дъжд е добре, но в слънчев ден ми идва да се завра под волана от срам защото не им пълня и вода вече, че става страшно, скърцането е неописуемо и стряскам хората по светофарите.
Благодаря на всички предварително за отговорите :wink:

PitkataJoe
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с чистачките Golf 2

Мнениеот PitkataJoe » Сря 04 авг 2010 18:06

Колега, има много варианти, които майсторите може да са свършили, а може и да му е дошло времето. Дай малко подробности - винаги на една скорост ли се включват или променливо, ти като ги включиш какво се случва? Провери си и релето (19 или 99.) има написано на него, временно като го извадиш ще прекратиш включването на чистачките. Общо взето, провери жиците, буксата и самото лостче за включване то се е прецакало най-вероятно.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 04 авг 2010 18:07

PitkataJoe написа:...провери жиците, буксата и самото лостче за включване то се е прецакало най-вероятно.

:да:

Потребителски аватар
poni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот poni » Сря 04 авг 2010 21:16

къде ти е копчето за аварийните?на таблото или над волана?

iki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iki » Сря 04 авг 2010 21:33

Благодаря за отговорите ще проверя за лостчето. Иначе се включват на една и съща скорост както, когато е в изкл. положение и го дръпна веднъж нагоре, само че сега си спира когато реши.Аварийките са ми на волана

Потребителски аватар
antonco
Автомобил: Golf 2
Двигател: RP

Мнениеот antonco » Чет 05 авг 2010 16:13

спомням си подобен случай като давах десен мигач и ми се включваше клаксона , много срам брах както и приятелката ми като я возих мислеше че свиркам на мацките :oops: :oops: :oops: :Mr Green Fun :Mr Green Fun проблема доколкото си спомням се оправи като смених бушон и с аварийните имах такъв проблем като дам мигач ми се пускат аварийните беше лудница мислих си ,че някой мишок ми е нагризал кабелите но просто смених копчето за аварийните и се оправи , немога да ги разбера тия тоци :talk: :talk: :Mr Green Fun :Mr Green Fun :Mr Green Fun

ILoveYou
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ILoveYou » Чет 12 авг 2010 10:19

Аз имам същия проблем просто сам си извадил буксата на чистачките от моторчето и като завали си ги пускам :D:D:D но на мен ми е проблем в релето вчера го проверих.Успех с намирането и отстраняването на проблема.

iki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iki » Сря 15 сеп 2010 14:03

Проблема вече е решен :banana оказа се както вие казахте лостчето за чистачките, сега го смениха с ново и всичко е наред. Благодаря на всички за отговорите и отзивчивостта :applause:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”