Голф 3-1996г., централното заключване работи, но при отваряне, и особенно първото отключване сутрин, моторчето сработва и не се спира до като не запаля двигателя?! Вратите се отключват! Първо помислих да не е слаб тока, но акумулатора е в норми. Интересното е, че не спира да работи само при отключване!!!
Откачих тръбичката на централния модул и запуших отвора към него. Като го сработя с дистанционното, двигателчето сработва и спира веднага. Надух с уста шлауха към колата, но не се усеща да изпуска. Същото е и при създаване на вакуум... Моля за съвет какво да направя! Прочетах написаното в раздел "направи си сам", но за съжаление неоткрих сходен дефект. Предварително благодаря!
Централно заключване на Голф 3 - 1996г.
Re: Централно заключване на Голф 3 - 1996г.
Първото отключване с дистанционното или с ключа правиш? Ако е с дист. -пробвай директно от вратите и пиши как е ?
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Щом само на едната посока го прави (само на отключване или само на заключване) има спукана мембрана на някоя от машинките. Ако е непътна магистрала ще го прави и на двете посоки. Обикновенно машинката на багажника яде л...та но провери всички
Трябва да се чува съскане
Което ако всичко е наред няма да чуеш 

- vessonik
- Автомобил: Golf Plus
- Двигател: 1.9 TDI 105 Hp BXE
Винаги отключвам с дистанционното. Днес няколко пъти отключих и заключих,но проблемът не се появи
Като откачих шлауха от централния модул и го надух с уста, успях да сработя ключалката само на резервоара. Това нормално ли е? Съскане никъде не чух, но не съм свалял корите на вратите. Страх ме е да не счупя щипките, но пък като си помисля,че през зимата ще е проблем отварянето, май до тогава трябва да установя какъв е проблема... 
Като откачих шлауха от централния модул и го надух с уста, успях да сработя ключалката само на резервоара. Това нормално ли е? Съскане никъде не чух, но не съм свалял корите на вратите. Страх ме е да не счупя щипките, но пък като си помисля,че през зимата ще е проблем отварянето, май до тогава трябва да установя какъв е проблема... 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”