Здравеите колеги
Та проблема е следния.На която и степен да пусна вентилатора врътката започва да пече доста.
Махнах пласмасата от копчето и декоративния панел, под него има някакви пластини и на пипане са направо горещи.
Има ли някои идея това дали може да се оправи или да търся втора ръка?
Само да отбележа че всички степени на вентилатора си работят за момента.

Проблем с врътката на вентилатора на поло 6N1
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с врътката на вентилатора на поло 6N1
За да грее хлабава връзка виж клемите на буксата да не са нагорели а филтър на купето сменял ли си скоро ако е много е мръсен товари вентилатора и пак грее.
Филтъра на климатика го сменям на 3-4 хиляди км че в София прахоляка си е бая.
Да не би самите пластини да не дават добър контакт? Нещо не ми се вярва да е от буксата.
Да не би самите пластини да не дават добър контакт? Нещо не ми се вярва да е от буксата.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
погледни и тях ама не ми се вярва трудно дават фира извади буксата и ако ккрачетата са потъмнели зашкури ги с финна шкурка и виж дали ще грее пактам дава лошата връзка клемата която идва за захранване и трудно се стопява за да се разкривят женските обувки или пръсни малко елетропроводим шпреи в обувката и виж и предпазителя за вентилатора да не е хлабав.
Проблема е решен.
В пластините беше проблема.След като разглобих врътката се оказа че има грес и прах по пластините.След забърсване и зашкурване положението се подобри, сега пластината е топла на пипане но пласмата на врътката си седи студена а преди пареше.
Ако някои има същия проблем дано това му помогне.
В пластините беше проблема.След като разглобих врътката се оказа че има грес и прах по пластините.След забърсване и зашкурване положението се подобри, сега пластината е топла на пипане но пласмата на врътката си седи студена а преди пареше.
Ако някои има същия проблем дано това му помогне.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”