Сервиз за немски автомобили

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Сервиз за немски автомобили

Мнениеот gsb » Чет 04 юни 2009 11:30

Както някои от вас знаят доскоро работех в Ауто 1! За съжаление или не, но напуснах /съкратиха ме/ и сега имам нова работа! :)
Работя в сервиза на ABT - SPORTSLINE. Това е официалния представител на ABT - SPORTSLINE за България! Фирмата е официален тунинг-партньор на VAG от повече от 60 г! Известна е с успехите си в немския шампионат DTM!

Освен тунинг сервизът предлага всички видове монтьорски услуги като се почне от смяна на масла та до основни ремонти. В сервиза работят само 2ма човека с изключително висока квалификация! Всяко нещо се изпипва до детайли! При влагане на оригинални резервни части се дава ПИСМЕНА гаранция за 1 г! Разбира се сервизът разполага и със съответната оригинална диагностична апаратура!

В сервиза работя от 2 месеца! Още отначалото бях изненадан от изключителната чистота и подредба в работата, което е и гаранция за внимателно и точно извършване на ремонтните дейности!

Споделям всичко това, защото все по-трудно става намирането на читав сервиз със съвестни добре-квалифицирани работници!

За въпроси може да ме търсите на 0895 678 489 - Жоро! Или на място в Дружба 1 в двора на BRC - газови системи! :beer

Потребителски аватар
kimif2008
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз за немски автомобили

Мнениеот kimif2008 » Нед 07 юни 2009 20:31

gsb написа:Както някои от вас знаят доскоро работех в Ауто 1! За съжаление или не, но напуснах /съкратиха ме/ и сега имам нова работа! :)
Работя в сервиза на ABT - SPORTSLINE. Това е официалния представител на ABT - SPORTSLINE за България! Фирмата е официален тунинг-партньор на VAG от повече от 60 г! Известна е с успехите си в немския шампионат DTM!

Освен тунинг сервизът предлага всички видове монтьорски услуги като се почне от смяна на масла та до основни ремонти. В сервиза работят само 2ма човека с изключително висока квалификация! Всяко нещо се изпипва до детайли! При влагане на оригинални резервни части се дава ПИСМЕНА гаранция за 1 г! Разбира се сервизът разполага и със съответната оригинална диагностична апаратура!

В сервиза работя от 2 месеца! Още отначалото бях изненадан от изключителната чистота и подредба в работата, което е и гаранция за внимателно и точно извършване на ремонтните дейности!

Споделям всичко това, защото все по-трудно става намирането на читав сервиз със съвестни добре-квалифицирани работници!

За въпроси може да ме търсите на 0895 678 489 - Жоро! Или на място в Дружба 1 в двора на BRC - газови системи! :beer

за скидмарк ли става въпрос?

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gsb » Пон 08 юни 2009 12:14

Тъй така! :beer

Потребителски аватар
gsb
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gsb » Пон 13 юли 2009 18:49

За съжаление или не, но отново си смених местоработата! Пак работя в автосервиз, но този е малко по-обикновен! Причината да напусна е неразбирателство с шефа, което се изостри в последните 2 седмици.

Някои приятели вече бяха при мен на новото място! Сервизът е в Слатина до жп-линията! Чисто, светло и подредено - по мой вкус баш Пък и имам повече свобода на действията така да се каже. Имам 1 колега - бивш рали-навигатор и много съвестен и в час с работата! Цените са доста по-ниски от тези в другия сервиз! Частите са по желание на клиента или си ги носи сам! Условията за диагностика на по-стари автомобили тук обаче са много по-добри - има оборудване и специализирани инструменти за това! Който има нужда и желае е добре дошъл! :beer

Georgiy.Chevdar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgiy.Chevdar » Чет 05 авг 2010 13:48

Момчетата работят съвестно и на достъпни цени.Много съм доволен!!!

Потребителски аватар
kappo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kappo » Чет 05 авг 2010 14:13

Евалата на момчетата от сервиза,работи се до тъмно почти всеки ден!

П/С-Сашка мерси за разясненията и работата. :beer

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Чет 05 авг 2010 23:47

Къде точно е сервиза ??

В ПЖИто ли е ?? :roll:

Потребителски аватар