А това ?? http://www.cuoresportivo.ch/e107_plugins/autogallery/Gallery/Events/2006/Yverdon-Treffen/Yverdon-2006-27.jpg
Фиат Пунто!?
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
- Vlad777
- King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
dinko_bonev написа:Вижте сега - за след 2000г. важи единствено за пунтото... за форда - единствената причина е, че половинката много я радва тази колица! А който ми беше препоръчал да си взема голф 3 - ами нека ми погледне профила!
Ами незнам какво толкова и харесва, обаче я накарай и отвътре да влезе да я разгледа тази кола и 100% ще забележи разликите!!!
Баща ми кара служебен Форд Фокус от чисто нов преди 3-4 години. Моето Ауди А3 е на 9 години и смея да твърдя, пък и той ще потвърди, че е много по-добър избор за автомобил, въпреки че е 5 години по-старо!
И возията му е по-добра, и седалките са по-удобни (много голям проблем на форд според мен са твърдите и плоски седалки при всички модели, като изключим някакви специални изпълнения), и поддръжката е по-евтина
Цената на моето ауди е 11000 лв. Цената на фокуса е около 15.
Фокуса е 1.6 бензин, Аудито е 1.8 бензин. Разхода е един и същ при положение, че форда набира 2 пъти по-бавно!
Отделно форда е много по пластмасов и неудобен от вътре.
Сега знам, че ти търсиш нещо по-евтино, но смятам, че сравнението по принцип между ВАГ и Форд ще ти помогне да вземеш правилното решение, а именно:

-
Dosy
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
kris11 написа:146 , 147 ??Може и Брера
Няма да останеш разочарован.Фул екстри. И Санто ще ме подкрепи.
А това ?? http://www.cuoresportivo.ch/e107_plugins/autogallery/Gallery/Events/2006/Yverdon-Treffen/Yverdon-2006-27.jpg
имаме и алфа 156,фиат стило,некви други изгъзици-NOVA ги разгледа и той харесва италианки,но пунтото си е класи над тях-все пак всеки ден ги карам...
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”