Проблем с тампон на VW Golf 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
esv
Автомобил:
Двигател:

Проблем с тампон на VW Golf 3

Мнениеот esv » Пет 06 авг 2010 23:38

Протекъл е ми е тампона на скоростната кутия на VW Golf 3 1.9D. Препоръчайте ми магазин и майстор за смяната му.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с тампон на VW Golf 3

Мнениеот koby » Съб 07 авг 2010 8:09

esv написа:Протекъл е ми е тампона на скоростната кутия на VW Golf 3 1.9D. Препоръчайте ми магазин и майстор за смяната му.

А защо първо несе запиташ защо да давам пари на майстор при положение че тъмпона се сменя елементарно дори и за човек който не разбира от автомобили.А колкото до магазина в който и магазин да влезнеш щом не представителство на VW значи частите или са от Евро 07 или Косер а частите са едни и същи ментета

Потребителски аватар
vpetrovbg
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с тампон на VW Golf 3

Мнениеот vpetrovbg » Пон 09 авг 2010 15:23

koby написа:
esv написа:Протекъл е ми е тампона на скоростната кутия на VW Golf 3 1.9D. Препоръчайте ми магазин и майстор за смяната му.

А колкото до магазина в който и магазин да влезнеш щом не представителство на VW значи частите или са от Евро 07 или Косер а частите са едни и същи ментета

Колега нещо си се объркал! Ти, ако пазаруваш от такива магазинчета, дето ползват за доставчици споменатите фирми е едно на ръка, но има и други големи фирми, които сами внасят частите с които търгуват и то на отлично качество! Аз пазарувам от такива фирми и няма да споменавам имена - за да не правя реклама! Включително доставят оригимални части от складове на Фолксваген, но на малко по-ниски цени в сравнение с Порше БГ, Хаас 60 - регионалните представители на марката!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”