проблем с скоростите на поло
проблем с скоростите на поло
изведнъж ми отказаха скоростите включваше с усилие само на задна става въпрос за поло 1.4 бензин 98г оказа се счупено ухо на една алуминиева планка отзад на скоростната кутия за която са хванати жилата стрували си да се заварява защото от две седмици немога да намеря такава ще съм благодарен за всякакви съвети
- unaffected
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.6 AEE 1998
Re: проблем с скоростите на поло
Да, струва си.
Моята също беше счупена. Завариха ми я за 10 лв (само едното ухо беше счупено). Изпилих си я малко на шлайфа и я сложих. Регулирах скоростите и вече сигурно година няма проблеми.
Не знам от какво се чупят (може би от удар от долу), защото усилието мисля че не е толкова голямо.
Виж ми мнението и тук viewtopic.php?f=7&t=208015&start=0
ПС Ти си с жила, но мисля че детайла е подобен/същия
Моята също беше счупена. Завариха ми я за 10 лв (само едното ухо беше счупено). Изпилих си я малко на шлайфа и я сложих. Регулирах скоростите и вече сигурно година няма проблеми.
Не знам от какво се чупят (може би от удар от долу), защото усилието мисля че не е толкова голямо.
Виж ми мнението и тук viewtopic.php?f=7&t=208015&start=0
ПС Ти си с жила, но мисля че детайла е подобен/същия

- Shallimar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с скоростите на поло
Hi all,
Моят проблем е подобен,но става въпрос с превключването на всички предавки/VW Polo 1.0 '98/.По принцип този проблем се появяваше когато маслото падне и тогава просто доливах още.Но след смяна на семерингата и доливане на масло,той все още стои...Таа,моля за предположение - На какво може да се дължи това?! - проблем с жилото?!Съединителя(едва ли)?!?!
Моят проблем е подобен,но става въпрос с превключването на всички предавки/VW Polo 1.0 '98/.По принцип този проблем се появяваше когато маслото падне и тогава просто доливах още.Но след смяна на семерингата и доливане на масло,той все още стои...Таа,моля за предположение - На какво може да се дължи това?! - проблем с жилото?!Съединителя(едва ли)?!?!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”