Проблем с Б5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Б5
Мерси на всички за съветите,обаче колата вече си върви добре.Имаше дупка в изпускателния колектор и средното гарне беше размазано,смених ги и заедно с тях смених и бензиновия филтър и ся всичко е добре,но ще видим по нататъка.
-
- Автомобил: VW Multivan T5
- Двигател: AXE 2005
Колега feikot ти май си мислиш, че караш най-мощния и бърз Пасат ? Човека пита за някакъв съвет относно проблема му, а ти не преставаш да говориш колко куц бил тоя мотор. Нали не забравяш все пак че пасата излиза серийно с този мотор бая годинки и ако наистина беше толкова куц още след 2-3 година щяха да го спрат. Предишния ми пасат беше Б4 точно с този мотор и съм много доволен от него.......движих го цели 5 години. Да, имаш право, че двигателя смуче масълце и не е от най-пъргавите, но винаги има нещо по-добро от това, което управляваме в момента. А колкото до твърдението ти, че не можел да се движи със скорост 180 км/ч за 15 мин. примерно, никак не си прав. Готов съм да взема стария си Пасат от колегата, на който го продадох, да се обзаложим и да проверим колко резервоара с бензин ще трябва да наточиш, докато се увериш.
Подкрепям колегата. Пасат 1.6 97'ма, 4-рима в колата, маршрут Варна - Шумен, скорост 160-170км. Може и повече, но не бързахме чак толкова...
ПП: Да, гори масло, но нищо ненормално, долива се по-малко от време на време, двигателчето си работи пушка, като му свикнеш си е ок.
ПП: Да, гори масло, но нищо ненормално, долива се по-малко от време на време, двигателчето си работи пушка, като му свикнеш си е ок.
- chebo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
feikot написа:Виж прав си,че се отклоних от основната тема,но първо не говоря за скоростните показатели на двата двигателя и второ не можеш.
Не искам да си мерим на кой колата каква е,казвах за двигателя,че е неподходящ за пасат и ,че по скопен двигател на пасат от него и от 1.8mi на Б4 няма.Това е истината,дали върви или не върви се приказва у Перник и на Горубляне.Първо гори масло повече от бензин,второ ако този двигател дори и за 15 минути вдигне 180 ще ти заредя до горе ! Друго е,че не ми дреме колко ще ми вдигне колата...За мен е важно да е сигурна,комфортна и удобна.
Да си жив и здрав да си караш колата,да ти е безаварийна и да не ти създава ядове.Най-важното ще е,ако точно твоя двигател опровергае всички негативи.
БТВ Прочети темите за този двигател и ще разбереш защо всички така се отнасят с него.
Колега, когато започнеш да караш такъв модел точно, ако въобще започнеш тогава коментирай какво гори, как върви и така нататък. С такива тарикатчета като теб тук форумът е пълен. Човека не го интересува твоята колко вдига и колко масло харчи. Твоята може и да гори масло, ако не е наред, но иначе няма как да се случи. Човека ако искаше да си купи състезателна кола щеше да го направи, както и аз впрочем. Решили сме такива и и си ги караме. Не е необходимо да пишете неща, които не са проверени и верни.Успех
- chebo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
seykush написа:И продължаваш да ми говориш,че си щял да ми заредиш колата ако я карам 15 минути с 180.Ам нали преди 3 дена я карах точно с тая скорост.Незнам защо говориш неща,за които само си прочел във форумите.Ти изобщо карал ли си такава кола че си толкова сигурен в приказките си?Пък и не мисля че пасата е чак толкова тежък,че при 101 коня както пишете вий да е толкова муден и едвам да придвижва купето.
Колега, не слушай какво ти говорят тук във форума. Моя е същия, даже е и автоматик. Според някои тук е и още по-нещастен. Карам го вече трета година. Обслужвам си го редовно и си го карам без проблем. Съветвам те да си го поддържаш и няма да имаш никаккъв проблем. Въобще да не ти пука какво пишат, да си карат бараките и да не коментират колко гори и какво. Успех
- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Заралийско пичлеменце,мислих да не ти отговарям на душеизлиянието и на негатива който си отразява душицата ти жалка,но в момента в който нарече колата ми в частност и на колегите които карат такава "барака" мисля,че си спечели прозвището тъпанар на тъпанарите.Това,че си се прее*ал и си си купил на скопения кон,че и автомат,не означава,че трябва да коментираш и да подлъгваш най-важното,другите да си купуват такива кранти.От форума,ако някой каже добра дума за тоя абортирал гекон,то той непременно го притежава,двете неща вървят ръка за ръка.Барака викай на това което ти е в гаража,а ти отлично знаеш какво караш ... Карай си го,радвай му се,поддържай си го,но не квалифицирай по висше стоящите от теб.Личната обида която ми нанесе,няма да я коментирам,тъй като вече споменах пораждащия факт кой е - именно злобата към хората с по хубави коли от твоята (около 99 % от всички) и чувството на прее*авка в теб,че караш тоя паметник.
И тук си доста прав-няма да го карам тоя кошер-НИКОГА !!!
Лека нощ
chebo написа:Колега, когато започнеш да караш такъв модел точно, ако въобще започнеш тогава коментирай
И тук си доста прав-няма да го карам тоя кошер-НИКОГА !!!
Лека нощ