Гръцки полицаи свалят BG номера
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Re: Гръцки полицаи свалят BG номера
Какво лаете против полицайте,като си тръгнал в чужда държава,ще се съобразяваш със закона там.С десетачката не става навсякъде.
- mladen0101
- Автомобил: polo
- Двигател: AEX 1996
колеги живея от доста години в GR и идея си нямам какво е направило това мом4е да му къртят така номерата ако искате ми вярвайте нема да му дам да се доближи куката до колата камо ли да кощунства така наистина има закони и никаде не дават право да се свалиат 4ужди номера глоби могат да си пишат колкото искат щото тука се наводни атина с мангали дето дов4ера караха коне и каруци а сега ....е безобразие аз ли4но не сам имал проблеми нито с мотора или колата когато 4овек спазва закона никой и коп4е не може да ти каже!!!!
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Едно от нещата за което със сигурност ти свалят номерата е неправилно паркиране.
- slavi tsvetkov
- Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
- Двигател: 2023
- Контакти:
Кво го свалят те направо най-брутално го къртят.На колега грък с който работим заедно миналата седмица са му свалили задния номер на камиона и 500 евро глоба,но заради някакъв неизряден документ незнам точно какъв.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI

Нее добре нарушил ли там квот правил.
Ама тоя ентусиаз номера го направи на юфка буквално, ще го връщал след 20дена да си го окачи на стената.
С крака ще го изправя.Ама нее,... те нази ни "тачат" много затова е така.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Ами затова ходете на море в Турция - там освен глоба няма да ви демонтират номерата и тем подобни ...
На няколко пъти съм бил до гръцката граница, но единственото, което ме спря са не документите и зелената карта, ами това, че като влезнеш едно кафе да пиеш пак си е спонсориране на тъпата и мързелива елинска нация !
П.П.: Питайте ги как се казва тяхната държава, никой няма да каже Гърция, Greece или нещо подобно, всички си викат, че са от Ел'ада. Ахмаците им не едни...
П.П.2: Дано и тука да стане така с номерата, но първи да пострадат тея дето си мислят, че това ще доведе до ред !!!
На няколко пъти съм бил до гръцката граница, но единственото, което ме спря са не документите и зелената карта, ами това, че като влезнеш едно кафе да пиеш пак си е спонсориране на тъпата и мързелива елинска нация !

П.П.: Питайте ги как се казва тяхната държава, никой няма да каже Гърция, Greece или нещо подобно, всички си викат, че са от Ел'ада. Ахмаците им не едни...
П.П.2: Дано и тука да стане така с номерата, но първи да пострадат тея дето си мислят, че това ще доведе до ред !!!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Представете си ситуация:
Грък пътува през България за Западна Европа.
Хващат го нашите без колан, пишат му съответната глоба, но му свалят и номерата на колата с изречението: "Ще си ги получиш след 20 дни"
Няма ли кой да ги съди тези в Европейския съд за правата на човека!!!
Всеки греши, но така не трябва да се прави.
Като си сгрешил - плащаш си глобата и пито - платено, а не по този вандалски начин.
Клин клин избива, ако го направят за гърците така и у нас - тогава нека да си минават през Македония
Сган!
Грък пътува през България за Западна Европа.
Хващат го нашите без колан, пишат му съответната глоба, но му свалят и номерата на колата с изречението: "Ще си ги получиш след 20 дни"

Няма ли кой да ги съди тези в Европейския съд за правата на човека!!!
Всеки греши, но така не трябва да се прави.
Като си сгрешил - плащаш си глобата и пито - платено, а не по този вандалски начин.
Клин клин избива, ако го направят за гърците така и у нас - тогава нека да си минават през Македония

Сган!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами мангалите спазват правилата, за разлика от България. При нас полицаят е виновен, че ни е видял без колан.
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Миналата година бях в Гърция на море и видях поне 100 коли без номера.. Можеш да си караш така в Гърция, но не можеш да напускаш страната. Плащаш си глобата и ти връщат номера 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, плащам си глобата -къде?. И след това откъде вземаш номера?
Например: нарушението е в гр. Драма, платил съм в Атина.
Например: нарушението е в гр. Драма, платил съм в Атина.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
взимаш си го от гр.Драма
баси мен ме хванаха с 61 над отграничението и платих 50 евра глоба
а за без колан сваляне на номера
тва е избирателно
баси мен ме хванаха с 61 над отграничението и платих 50 евра глоба
а за без колан сваляне на номера
тва е избирателно
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Толкова ли е трудно веднъж годишно да се кара както пише в правилника - трезвен, с колан, без телефон и горе-долу с позволената скорост? Не гърците са луди, просто ние сме свикнали всеки да кара кой както знае. С разликата че тук за без колан буташ 10-20лв а там ти свалят номера.
И аз като го гледах в началото се рздразних " Как , с кое право ?" .Но да ви кажа то май така трябва и при нас . Вярно е ,че ние сме си свикнали кой как може и както му е необходимо да си кара ...
В единия пост имаше обяснение , че момчето е бил с фалшива книжка , което ме навежда намисълта , че или няма по принцип (което говори , че не познава ЗДП и ППЗДП, което го прави потенциално опасен убиец) , или му е отнета (което пак води до някакво зверско провинение от по-рано). Ако е второто , може и да е познат вече на местните органи и затова да му е наложена подобна санкция ...
В единия пост имаше обяснение , че момчето е бил с фалшива книжка , което ме навежда намисълта , че или няма по принцип (което говори , че не познава ЗДП и ППЗДП, което го прави потенциално опасен убиец) , или му е отнета (което пак води до някакво зверско провинение от по-рано). Ако е второто , може и да е познат вече на местните органи и затова да му е наложена подобна санкция ...
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
Ей за тва сме на тоя хал. Щото 10-ката оправя проблема. 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
vannkkata написа:Ей за тва сме на тоя хал. Щото 10-ката оправя проблема.
Ами ,защо сме стигнали до там е въпросът???Защо при тях е различно!!??Отговорът го знаем всички!!Нямаме управляващи!!