Дебитомер Пасат B5 Двигател APT

Техническа и сервизна информация за Passat
sacheto
Автомобил:
Двигател:

Дебитомер Пасат B5 Двигател APT

Мнениеот sacheto » Сря 04 авг 2010 21:41

Здравейте,
Имам проблем с дебитомера - PBT-GF30, като от сервиза ми казаха, че е блокирал. Въпроса ми е трябва ли да има някакъв компонент на мястото което съм обозначил. Снимката не е на моя дебитомер, но е същият. Както и на снимката, този компонент липсва.
Сега забелязах, от снимките на въпросният дебитомер качени във форума , че всъщност си е точно така и явно компонента е вътре. Заблуждението ми се породи от факта, че в сервиза ми казаха , че съпротивлението умишлено е махнато.

kundak
Автомобил:
Двигател:

Re: Дебитомер Пасат B5 Двигател APT

Мнениеот kundak » Пет 06 авг 2010 18:41

колега ако имаш познати да патуват за турция даи им твоя дебитомер да ти купят същия от там на половин цена спрямо в БГ.На мен ми искаха преди време 290лв. а от там ми го купиха за 90 еврака на пиербуринг нески

Потребителски аватар
naka_76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот naka_76 » Съб 07 авг 2010 23:15

На това място стои датчика за температурата на входящия въздух. Ако към буксата на дебитомера имаш 5 кабела , значи този датчик ти е необходим. Ако си с четири кабела, датчика не се ползва.

dekotd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekotd » Пон 16 авг 2010 17:34

Здравейте колеги,аз съм със същия номер на двигателя,завчера го разкачих дебитомера и забелязах ,че единия кабел черен на цвят е отрязан и се зачудих дали тези преди мен не са правили някакви интервенции,но после забелязах ,че нема пластинки във самата букса на позиция едно и е запушена с една гумена тапичка,това дали е проблем или е така както е споменал по горе колегата.поздрави

dekotd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dekotd » Чет 09 сеп 2010 11:20

Здрвеите колеги ,търсих из ибей дебитомер и тези които ги дават за номер на мотора АРТ ,номерацията им е различна с тази която е на моя,проблема при мен е ,че спрямо таблиците мотор с този код няма турбина ,а аз имам турбина и се получават разни разминавания,а номера на дебитомера който е в момента отговаря на двигател с код AWT,APU номера по VW е 06А 906 461 ,а тези които намерих накрая на номера имат буква D;L,питането ми е ,какво означават тези букви,благодаря за отговорите ви предварително!въпрос към колегата пуснал темата ,знаеш ли какъв е номера на твоя дебитомер?

Върни се в “Passat”