Дамянски, твоята я знам, ма е триврата

.
Верно че има много скрап на Горубляне, но тя не е 100%.
Колата има линия - факт. Ся какво е в мотора никой неможе да каже. Когато една кола е пипана и то не както трябва си личи, когато е пипана както трябва.... ми какъв е проблема, какво от това.
Най-вероятно е пребоядисвана, кво от тва, дори и да не е най перфектното боядисване (моята също е пребоядисвана и има доста забележки по самото боядисване, но това не и попречи да измине 75000км без проблеми по мотора, за по-малко от две години. Иначе си е лъскачка, като я измиеш и я гледаш от един метър

) Боядисването и то не е проблем 1000лв не повече и става като нова. Салона за мен трябва да е в идеално състояние, по това може да се познае дали една кола е била подържана и как е била карана, а и в какви условия. Сега, вярно че може да се маскира, на все ще остане някой белег, пък ако са премахнати всички кусури, ми кво от това, нали е перфектна.
Мотора и електрониката, е тук до известна степен може да се предположи от опита и пробега който имам с тоя мотор, а и с вагком. Гаранция пак няма де. Най много той ме притеснява, понеже там хвърчат най-много пари, а не позволят ли да я изпробваме, нищо не можем да разберем.
Ходовата част не е страшна, за 1000лв става чисто нова

.
Другото което най-много ме притеснява е отзивите за автокъщата, лъжат, посочват неверна информация и т.н.т и накрая да не стане да бия път до София за тоя дето духа, да се окаже че са поставили снимки на съвсем друг Голф, а техният изглежда примерно в състоянието на този, който също се предлага в тази авто къща - синята Голф 4-ка, триврата за 6 987 лв, която според мен е в ужасно състояние.
Интересно ми беше дали някой колега случайно не е ходил на оглед, който също си търси Голф. Това е единствената, която ми хвана око на мен.