Здравейте,
Крастата ми с осветлението пак се зароди

и вече може да се каже, че съм измислил как ще стане цялата далавера.
Значи реших да сложа лента с диоди, от тези дето се продават на метър, на врата ще има по 4, 5 диода трябва само да измисля как ще ги закрепя на вратите. На вратите реших да ги сложа на самата кора, за да не пострадат нещо от външните условия пък и окабеляването ми се струва ще е по-лесно. След като ги окабеля, кабелите ще ги прекарам през маншона на съответната врата и по прага ще отиват назад към плафона в багажника. Реших да ги вържа там, защото не съм много по токовете и не ми се бъзика покрай бушоните или из вратата, че знаеш ли какво ще омажа

. Ще събера кабелите от 4-те врати с един общ дето ща го вържа с плафона, дори мисля като идея да сложа и едно ключе, с което да може да се спира цялата работа ако искам. Реших да е плафона в багажника, защото по-лесно ще стигна до него и с по малко разглобяване в сравнение с този в купето. По този начин вързани ще светят всички при отварянето на врата или багажника, но пък няма да съм като коледна елха, както бях мислил да ги слагам под колата

Сега остава да измеря колко кабел ще трябва, да си накупя нещата и да се хвана да я свърша тази работа. Ако имам време ще се постарая да снимам работата.