-неще да работи на бензин,и сега карам само на газ и се чудя дали е изгоряла помпата или е друг проблема,смених реленцето с номер 167 но не иска пак да работи.Какво да направя???Не работи бензиновата помпа на голфа3 1994
-
landstatus
- Автомобил:
- Двигател:
Не работи бензиновата помпа на голфа3 1994
Колеги реших един ден да изчистя резервоара като си мисля че има вода в бензина и за това ползвах бензиновата помпа в резервора и със включване на контакт от ключа задействах помпата и източвах горивото,но нещешли след това разбрах че съм прецакал май така помпата
-неще да работи на бензин,и сега карам само на газ и се чудя дали е изгоряла помпата или е друг проблема,смених реленцето с номер 167 но не иска пак да работи.Какво да направя???
-неще да работи на бензин,и сега карам само на газ и се чудя дали е изгоряла помпата или е друг проблема,смених реленцето с номер 167 но не иска пак да работи.Какво да направя???- величков
- Автомобил: VW vento
- Двигател: ahu-1996
Re: Не работи бензиновата помпа на голфа3 1994
1 виж стигали ток до помпата
2 вземи работеща помпа и пробвай

2 вземи работеща помпа и пробвай

-
landstatus
- Автомобил:
- Двигател:
-
landstatus
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги колко струва бензиновата помпа на голфа,май няма да се отърва от смяната-егати голфа

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
landstatus написа:Колеги колко струва бензиновата помпа на голфа,май няма да се отърва от смяната-егати голфа![]()
Ментеливите Помпи са по 150 лева, оригинални (поне така ги водят) са към 240 до 300 лева Та колата 1,6 или 1,4 или 2,0 ти е ?

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Аз така съм си точил резервоара на голфа и няма грижи явно е съвпадение или си откачил някои кабел и не си видял. Имах случай преди години на един пасат В3 колата изгаснала и диагнозата беше бензинова помпа. Като отворих резервоара изнанада скъсана масата на помпата
А там не беше пипано никога какъв зор е видяла да се скъса НЕЗНАМ
Та провери всички връзки
п.п.Аз като си точих резервоара бяй оставил колата на контакт и натисках котвата на релето на помпата а бащата гледаше какво остава във резервоара. Като останаха малко под 2л спрях сондажа
п.п.Аз като си точих резервоара бяй оставил колата на контакт и натисках котвата на релето на помпата а бащата гледаше какво остава във резервоара. Като останаха малко под 2л спрях сондажа

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
TiL написа:Явно си източил всичко от резервоара и помпата ти е отишла. Никога помпа не трябва да работи на сухо! Цените са около 150лв за помпа за моно и около 250-300 за многоточков инжекцион.
И каква е разликата дали е spi или mpi? Все е помпа която трябва да поддържа някакво налягане примерно 3bar.
-
kolev.golf
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз си взех втора ръка VDO Made in Spain за 60 лв
- angel4o9497
- Автомобил:
- Двигател:
Ако имаш аларма на колата провери реленцето(в алармата) което изкючва помпата.Имах един случай такъв че смених изгорялата помпа и пак не тръгна. Беше се прецакало от малко повече комсумация на помпата
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”