Въпроса е каква е тая пешеходна пътека към нищото

За да се спазват законите, трябва да се знае кое какво е, а не някакъв муньо, да се обеснява, че не можело да се паркира тук, защото имало жълта линия и разбираш ли било пешеходна пътека!

ivo_555 написа:Абе цялата работа отиде на "не е луд този който яде зелника, а този който му го дава"! Дали сте 15 лв, без никакво основание, после се оплаквате. Да бяхте извикали КАТ, пак можеше да ви глобят, (но пък ще можете да обжалвате) и поне щяха да кажат за какво ви глобяват!
hooligans написа:...Въпроса е каква е тая пешеходна пътека към нищото![]()
Ljubon написа:hooligans написа:...Въпроса е каква е тая пешеходна пътека към нищото![]()
Било е някога пешеходна пътека; новата маркировка, която ясно личи, го обозначава като място, забранено за паркиране. 2 в 1 /зебра оградена в жълто/ - няма такъв филм.
Tyan написа:Пешеходна пътека е всяко място на улицата дето е между продължение на два тротоара ..... колкото и странно да ви звучи ..някой ако има закон пред себе си .... да погледне как точно е формулирано...
hooligans написа:
на това маркировка ли викаш
hooligans написа:намери ми къде в закона пише, че не можеш да паркираш върху направен квадрат с жълта линия
hooligans написа:hooligans написа:намери ми къде в закона пише, че не можеш да паркираш върху направен квадрат с жълта линия
PagocmuH написа:Незнам какво е това чудо,занимавам се с пътна маркировка, и никога не бях срещал такова чудо.
Първо си личи че е правено от аматьори.
Няма закон в правилника за пътна маркировка който да позволява такова заграждане на пешеходна пътека.
Вижда се че е имало пешеходна пътека (някога преди)
Просто не знам какво да коментирам няма глоба за това нещо.
Единствено си мисля : Хотела плаща ли на ообщината за това,че е направил маркировка за парко места. И ако всичко е редовно може да ти вземат такса за престои на паркинга на хотела друго нищо.
Няма глоба в това положение.
2 години паркинги и пешеходни пътеки във Свети Влас рисувахме и чертахме, но такова нещо не бях срещал.
Ljubon написа:hooligans написа:само не ми казвай , че спазваш стриктно закона
Да го кажем по друг начин, привърженик съм на реда. А ред има, когато има закони и те се спазват.
hooligans написа:ivo_555 написа:Абе цялата работа отиде на "не е луд този който яде зелника, а този който му го дава"! Дали сте 15 лв, без никакво основание, после се оплаквате. Да бяхте извикали КАТ, пак можеше да ви глобят, (но пък ще можете да обжалвате) и поне щяха да кажат за какво ви глобяват!
но пък до 50лв не може да се обжалва
Ljubon написа:hooligans написа:
на това маркировка ли викаш
А как другояче да го нарека? На снимката се вижда само фрагмент от мястото, а не цяпата заградена площ. Не съм ходил там и района не ми е познат. Но знам едно - има ли жълти маркировки, това са места, забранени за паркиране. Не спирам там и нямам проблеми. Пък който спира от незнание или мисли, че това не се отнася за него - да си носи последствията. Много хитра нация се извъдихме, трябва по-твърда ръка и по-солени глоби за такива, дето се правят, че не разбират за какво им говориш и търсят под вола теле.
Bobi_S13 написа:...И къде пише, че е забранено спирането на жълта линия, колега Ljubon друго освен да ляляш и да подкрепиш думите си с реални доказателства не правиш.
brumbar4e написа:
...Аз знам, че незнанието не е управдание!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта