Голф TDI
- MAPTO7007
- Автомобил: Golf IV 4MOTION
- Двигател: AZJ 2002
Re: Голф TDI
...
Последна промяна от MAPTO7007 на Вто 10 авг 2010 10:37, променено общо 1 път.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MAPTO7007 написа:...
Чета,чета... да вярвам ли на очите си? Марто какво си се загрижил за момчето, нека си човърка по колата щом го влече. За колегата с темата - брато кво обръщаш внимание на такива неща? За карането по улиците, всеки си има нещо между ушите и да го ползва, това е.Аз акъл не мога да налея ( щото и на мен не ми достига, още съм млад и зелен ), но поне се очовечих по пътищата. То трЕА да се случи нещо, за да се усети човек ( да не дава господ ).Така че гледайте си у ваща си паница и това е според мен.Тоя форум е направен май за да се подкрепяме, не да се дървим (една от многото положителни страни на българското население

- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
А бе , Мартине ,,,
Ти ще ме убиеш , това с куатрото спецялно си го бях написал на скайпа , ама разбираш ли , тебе те нервира и пак започна да се правиш на мъдар когато не требе ?!
Това че колата имаше проблеми , какво да приема че твоята никога не е имала ли а ?
Това че правиш от мухата слон ?
писна ми от твойте работи , дето постояяно плямпаш , ти се зе за некав супер примерен бе човек ? За големия карач с изправната кола и незнам си кво
Каде сам си правил експерименти , я кажи всички да чуят тука ? На летището ?????????? Какво може да згазя, някоя изтъркана гума там ли , а каде пише че е забранено там ?
Я се осазнай бе , какъв си да ми търсиш сметка ? питам те какъв си ти ? Какво си мислиш че ся заради тебе ще се променя ли ? Ще спра да правя колата ли ?
Що не кажеш кога ти закачах колата на ваг кома и се опитвах да ти помогна а ? Или го забрави , ама сега май нямаш полза от мене и дай да се правиме на велики тука ....
Успех от тебе не ми е нужен ,мерси
Ти ще ме убиеш , това с куатрото спецялно си го бях написал на скайпа , ама разбираш ли , тебе те нервира и пак започна да се правиш на мъдар когато не требе ?!
Това че колата имаше проблеми , какво да приема че твоята никога не е имала ли а ?
Това че правиш от мухата слон ?
писна ми от твойте работи , дето постояяно плямпаш , ти се зе за некав супер примерен бе човек ? За големия карач с изправната кола и незнам си кво

Каде сам си правил експерименти , я кажи всички да чуят тука ? На летището ?????????? Какво може да згазя, някоя изтъркана гума там ли , а каде пише че е забранено там ?
Я се осазнай бе , какъв си да ми търсиш сметка ? питам те какъв си ти ? Какво си мислиш че ся заради тебе ще се променя ли ? Ще спра да правя колата ли ?
Що не кажеш кога ти закачах колата на ваг кома и се опитвах да ти помогна а ? Или го забрави , ама сега май нямаш полза от мене и дай да се правиме на велики тука ....
Успех от тебе не ми е нужен ,мерси
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Спрете се бе шопаре.
Темата е за тунинга на Голфа. разправайте се на ЛС.
Модераторите ми е интересно защо не са изтрили простотиите от иначе хубавата тема.
Поздрави.
П.П. Кире - предложението за фаровете още важи.
Темата е за тунинга на Голфа. разправайте се на ЛС.
Модераторите ми е интересно защо не са изтрили простотиите от иначе хубавата тема.
Поздрави.
П.П. Кире - предложението за фаровете още важи.
- MAPTO7007
- Автомобил: Golf IV 4MOTION
- Двигател: AZJ 2002
Добре ти си прав.
Никакъв не съм ти просто добър познат ако може така да се каже и винаги съм ти давал съвети за Н-ти път го пиша.Никога не съм ти търсил сметки,давал акъл или казвал какво да правиш.(ти ако си си въобразил че е така твой проблем)
Пишеш отново глупости по мой адрес които никога не съм казал/вал хубаво твоя воля.
Да Кирчо закача ми колата на Ваг Ком и се опита да ми помогнеш така беше.
Доста повече съм се осъзнал от тебе но това няма да го коментираме.
Въпроса не е кой от кой има полза,а както спомена един колега да си помагаме когато има нужда ... друг е въпроса,че си дразнител и ти много добре го знаеш макар и на майтап да ги казваш някой неща по мой адрес и по адрес на колата ми има и свидетели.
Спирам до тук --- надявам се не си се убидил много --- нека някой модератор да изтрие не-нужните мой/твой постове за да може да реализираш темата си и проекта.
Никакъв не съм ти просто добър познат ако може така да се каже и винаги съм ти давал съвети за Н-ти път го пиша.Никога не съм ти търсил сметки,давал акъл или казвал какво да правиш.(ти ако си си въобразил че е така твой проблем)
Пишеш отново глупости по мой адрес които никога не съм казал/вал хубаво твоя воля.
Да Кирчо закача ми колата на Ваг Ком и се опита да ми помогнеш така беше.
Доста повече съм се осъзнал от тебе но това няма да го коментираме.
Въпроса не е кой от кой има полза,а както спомена един колега да си помагаме когато има нужда ... друг е въпроса,че си дразнител и ти много добре го знаеш макар и на майтап да ги казваш някой неща по мой адрес и по адрес на колата ми има и свидетели.
Спирам до тук --- надявам се не си се убидил много --- нека някой модератор да изтрие не-нужните мой/твой постове за да може да реализираш темата си и проекта.
- judasss
- Контакти:
А ти разбирасе , знаеш кога се майтапя и кога не ...
Беше напълно безмислено , да ме питаш защо сам минал на летището с 'незавършения си проект', защото на тебе ти е пределно ясно че няма какво да карам докато правя колата , и колата не може да остане в халлето да се направи и да се изкара боядисана , факт
И не сам се убидил , спокойно , ако се убиждах тукотака , до ся требе да сам си сложил въжето
Да ти тегля аудито не друго
Беше напълно безмислено , да ме питаш защо сам минал на летището с 'незавършения си проект', защото на тебе ти е пределно ясно че няма какво да карам докато правя колата , и колата не може да остане в халлето да се направи и да се изкара боядисана , факт

И не сам се убидил , спокойно , ако се убиждах тукотака , до ся требе да сам си сложил въжето

Да ти тегля аудито не друго

- SpeeDLine
- Автомобил: Audi A3 1.8T
- Двигател: AGU 1998
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BE%D0 ... 0%B4%D0%B0
Не се заяждайте за глупости момчета
Марто защо държиш да си излееш мъките пред целия форум ? Не се ли познавате лично не можеш ли лично да му ги кажеш ? И ти ли си този порядъчния ? Тази тема е за голфа и за неговото развитие
Кире до къде стигна ? Очаквам с нетърпение да го видя боядисан
Не се заяждайте за глупости момчета

Кире до къде стигна ? Очаквам с нетърпение да го видя боядисан

- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Кире за Рожен ще го завършиш ли, имаш време
Какъв цвят ще го боядисваш?

Какъв цвят ще го боядисваш?
- judasss
- Контакти:
Незнам за ся пак синьо мисля да е , но приемам предложения за цвят , искам нещо по светло ако е друг цвета 
На Рожен за ся ще е на шприц ама нищо не се знае

На Рожен за ся ще е на шприц ама нищо не се знае
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Кире това е цвета ,ако питаш мене.

Някой може ли даде код на цвета.

Някой може ли даде код на цвета.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направи го черен
Джантите също черни с червен кант или най- тъмното сиво
Така го виждам аз, твоят голф 

- judasss
- Контакти:
Черното ми е прекалено банално , в момента черното сма го изключил , джантите и дума да не става да са черни 

- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Розово
да ти отива на сексуалните наклонности

п.с Кире тоя цвят където го предлага xalerrelax е супер.Сегашният ти е някак гаден
не я боядисвай в същия

п.с Кире тоя цвят където го предлага xalerrelax е супер.Сегашният ти е някак гаден

- Golf3 GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Точно така Кире.judasss написа:MAPTO7007 написа:Голф-а ми харесва като кола и по принцип цялата ВАГ-група ми харесват като коли затова и не съм изневерил на нея.
Не ми харесва когато видя подобни гаври да се правят с автомобилите ... значи искам нещо да направя ама ако може с минимални средства.
Е не става така мисля,че много добре го знаем всички.
И понеже той пръв обижда защото неможе да си контролира комплексите аз не съм виновен.
Неможе на всички да ни харесва неговото творение все пак.
Но и неможе да реагира така бурно и да сипе обиди при положение че нищо лошо не съм казал просто съм му дал съвет според постовете които адресира към мен това е.
Аз комплески не избивам , ако ме разбираш , ако не ме твой проблем , от самото начало те нервира мойта кола/ преди да почнеш да пишеш тука / , незнайно защо , не ми казвай че не е така , точно така е , за всички може да е супер грозна и да не стаава за нищо , за мене е уникална .
И кажи ми кое се прави с минимални пари че , ако заговориме в цифри пак ще избивам комплекси
Аз забравих че ние простосмъртните , не може да се мериме с тия със скъпите алУдита