Равностойни коли ли карат Шуми и Алонсо
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
Равностойни коли ли карат Шуми и Алонсо
След поредния кръг на формулата съм категорично убеден че Алонсо кара некво суперРено, докато Шуми се мъчи с некво скопено Ферари. Интересно ми е какво мислят и другите колеги от форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
във Ф1 няма случайни пилоти, всички са много добри просто колите са неравностойни -поставени във различни ситуаций нещата много се променят - Шуми да го сложат във Минарди няма да влезе и във 10-ката .Друг пример за това е преди няколко години ако си спомняте когато Шумахер си счупи крака при една катастрофа и на негово място дойде временно Сало във Ферари ,еми той стана 2-ри веднъж,после 3 ти -при положение че преди това не е влизал и във челната 6-ца .Много ми се иска да го видя Шуми във Индикар какъв е карач -там са одобрени 2 двигателя и 2 шасита -всичко зависи от пилота 

- Golf_3_tuning
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
landwarrior написа:Много ми се иска да го видя Шуми във Индикар какъв е карач
Шуми си е безспорен карач

А по темата- предполагам, че рендето в момента е по-добро. Иначе колкото и да ми е неприятен - Алонсо е много-много талантлив пилот и бъдещият "Шумахер" (демек ще трупа титла след титла). А че пилота има огромно значение - вижте сравнение между Физикела и Алонсо или Шуми и Маса - очевадна разлика. Някой от коментаторите на Ф1 скоро го каза за Маса - много добри секторни времена, проблема му е, че не може да ги събере в една обиколка

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
че е карач е карач -но ако не беше ферари а беше във един посредствен тим нямаше да има никакви успехи -просто ферари доминираха последните години -както преди това бяха бенетон (когато шуми взе титлата със тях ) и т.н .Пример за това мога да дам със 24часа на Лю манс ,кадето последните няколко години Ауди са винаги 1 ви и 2 ри няма кой да ги спре - дори и със по слаб пилот пак ще са първи .musura написа:landwarrior написа:Много ми се иска да го видя Шуми във Индикар какъв е карач
Шуми си е безспорен карачСлучайно може и да станеш световен шампион в Ф1, но цели седем пъти - не е случайно
Иначе на Шуми много му връзва това е, винаги във който отбор е бил във дадения момент този отбор е бил във върхова форма ,това е истината .Аз лично го ненавиждам като пилот и човек -за мен той е лайнар защото много добре си спомням как спечели първата си титла -чрез катастрофа умишлено предизвикана със Д.Хил ,след това същия номер го направи на Вилньов но не му върза и се прецака сам.По това време бях във Италия и там направо го разпънаха на кръст -даже се говореше да му отнемат правата .
Последна промяна от landwarrior на Вто 13 юни 2006 18:31, променено общо 1 път.
- koko jumbo
- Автомобил:
- Двигател:
аз
аз също съм от най големите фенове на Шумахер и направо отказвам да приема че за поредна година Ферари не може да даде на Шуми (поне ) равностойна кола ...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:...
Иначе на Шуми много му връзва това е, винаги във който отбор е бил във дадения момент този отбор е бил във върхова форма ,това е истината ...
Не съм съгласен! Когато спечели титлите си с Бенетон, колата му не беше най-добрата! А също и в началото с ферари. При спечелването на първата му титла с Ферари, колата му не беше най-добрата, дори тогава Ферари не спечелиха титлата при конструкторите, но Шуми стана шампион!
За мен Шуми е най-добрият, и надали някой скоро ще го измести. Мисля, че го е доказал вече 7 пъти, и дори и последен да остане, той пак си остава ВЕЛИК в този спорт!
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:landwarrior написа:...
Иначе на Шуми много му връзва това е, винаги във който отбор е бил във дадения момент този отбор е бил във върхова форма ,това е истината ...
Не съм съгласен! Когато спечели титлите си с Бенетон, колата му не беше най-добрата! А също и в началото с ферари. При спечелването на първата му титла с Ферари, колата му не беше най-добрата, дори тогава Ферари не спечелиха титлата при конструкторите, но Шуми стана шампион!
За мен Шуми е най-добрият, и надали някой скоро ще го измести. Мисля, че го е доказал вече 7 пъти, и дори и последен да остане, той пак си остава ВЕЛИК в този спорт!
Подкрепям напълно мнението на колегата.Шуми е велик пилот за който ще се говори десетилетия напред.Когато Шуми дойде в Скудерията те нямаха 20 год. титла и неможе да се твърди че всичко е от колата. За момента гумите , тракшана и още куп неща са във полза на Алонсо, но смятам че по-добрия пилот определено е Шуми.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
е той да не би още първата години да стана шампион или дори втората -нали вкараха цифра пари за да могат да изкарат непобедима кола за да може Кривия да печелиPOLO PAVLETI написа:ACCELERATOR написа:landwarrior написа:...
Подкрепям напълно мнението на колегата.Шуми е велик пилот за който ще се говори десетилетия напред.Когато Шуми дойде в Скудерията те нямаха 20 год. титла и неможе да се твърди че всичко е от колата. За момента гумите , тракшана и още куп неща са във полза на Алонсо, но смятам че по-добрия пилот определено е Шуми.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
И аз съм на мнение, че в момента Рено са по-добри от Ферари, а и гумите им са по-добри, това е. Иначе като пилото Шуми е с класи над Алонсо, но тази година трудно ще стане шампион, въпреки, че следват по-бавни и технични писти, но проблема идва от системата за точките - разликата м/у 1-ви и 2-рия са само 2т., по старата система когато разликата беше 4т. беше по справедливо - сега се омаловажава победата.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ACCELERATOR написа:За мен Шуми е най-добрият, и надали някой скоро ще го измести. Мисля, че го е доказал вече 7 пъти, и дори и последен да остане, той пак си остава ВЕЛИК в този спорт!
на същото мнение съм.
ферари направиха силна кола благодарение на Шуми.
За разлкиа от другите маймуни* той работи активно за усъвършенстване на болида.
landwarrior,все едно слушам един мой френд!
да взема да ви запозная ?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
А според мен работата е нагласена... По някакъв начин орязаха колите на ферари и рено получи предимство... понеже много хора пропищяха, че било безинтересно първенството... за това от федерацията явно са им наложили някакви ограничения... Шумахер за мен е най-добрият от най-добрите и се е доказал много пъти вече 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”