Пасат б4 релси на покрива.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Пасат б4 релси на покрива.
Може ли да се сложат оригиналните релси на покрива на пасат б4 CL който няма такива фабрично,има ли си отвори за тях?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Пасат б4 релси на покрива.
Оригинално има едни вертикални шини,за които се скрепват релсите!Евентуално да си напревиш накакви преходчета с които да замениш шините!Трябваше да направя снимки ,когато свалях релсите на един приятел! 

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Става въпрос за оригиналните шини,на цл ги няма и искам да сложа на такъв който няма.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Предишния ми пасат беше без рейките отгоре. за съжаление и отвори нямаше, имаше само обозначени места къде се захваща рейката, в лайсната която минава отгоре по тавана.
За да се захванат , трябваше да се свали тапицерията на тавана и да се завият през тавана новите рейки. реших , че няма голям смисъл от подобно разглабяне и се отказах.
За да се захванат , трябваше да се свали тапицерията на тавана и да се завият през тавана новите рейки. реших , че няма голям смисъл от подобно разглабяне и се отказах.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
orgasmatron написа:Предишния ми пасат беше без рейките отгоре. за съжаление и отвори нямаше, имаше само обозначени места къде се захваща рейката, в лайсната която минава отгоре по тавана.
Колега, на гумените лайсни има обозначения където би трябвало да се захваща багажника, под тези лайсни имали заготовки или отвори за багажник!
viewtopic.php?f=6&t=209140
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Може да погледните тази тема
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=143712&hilit=%D0%9D%D0%B8%D1%82+%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B8
Имам и аз един въпрос - на тези гумени лайсни може ли по някакъв начин да се сложи багажник. Не рейки а само багажник

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=60&t=143712&hilit=%D0%9D%D0%B8%D1%82+%D0%B3%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B8
Имам и аз един въпрос - на тези гумени лайсни може ли по някакъв начин да се сложи багажник. Не рейки а само багажник

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здрасти.Моя пасат нямаше рейки на тавана-комби е.Рейките ги купих от колега от форума,заедно с лайсните,които са различни от тези които бяха на колата.Тези на колата имаха стрелкички,но подтях нямаше нищо.На тавана имах отвори бяха залепени с нещо като тиксо,но доста по здраво.Махнах тавана отвътре,като лайсните и пласмасите махнах само от едната страна,сложих рейките,като на петите дето са шпилките сложих доволно силикон за всеки случай.Станаха без поблем.Успех!
[/quote]
Здравей, на мойто Б3 комби няма рейки.Купих багажник от магазина (около 80лв. беше)мога да ти го снимам ако те интересува.

Здравей, на мойто Б3 комби няма рейки.Купих багажник от магазина (около 80лв. беше)мога да ти го снимам ако те интересува.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
um4 написа:Имам и аз един въпрос - на тези гумени лайсни може ли по някакъв начин да се сложи багажник. Не рейки а само багажник
Здравей, на мойто Б3 комби няма рейки.Купих багажник от магазина (около 80лв. беше)мога да ти го снимам ако те интересува.[/quote]
Има и такива вариянти, за слагане на напречни греди! Виж тук: http://www.bagajnik.com и http://www.bagajnik.bg
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Принципно ме интересива дали може да се сложи като няма греди
И къде се захваща.

- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:Принципно ме интересива дали може да се сложи като няма гредиИ къде се захваща.
Може! И там е дадено на снимки!