Спешно дръжка на 2F
-
- Автомобил:
- Двигател:
Спешно дръжка на 2F
Здравейте колеги. Не знам дали поствам темата в правилният раздел, но се надявам, че ще ми бъде простено ако съм сгрешил и ще бъде преместена на правилното място. Накратко...счупи ми се предна лява дръжка (шофьорска врата) и днес бях в една фирма за авточасти, не искам да споменавам име, за да не излезне реклама. Та закупих си дръжка БЕЗ ПАТРОН, но в последсвтие след демонтажа на старата, патрона не влезна в новата дръжка. Патрона си е оригинален, дръжката е сменявана веднъж до сега, но си е останала с оригиналния патрон. Повиках автоключар и след оглед на новата дръжка излеззна, че тя е пълно турско менте. На опаковката и пишеше Made in Germany! Интересувам се от къде мога да си закупя качестена дръжа на която без проблем да се монтира оригиналничят патрон? Ще съм Ви много благодарен за информация. Става въпрос за района на София...
-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
Re: Спешно дръжка на 2F
ако докараш колата ще ти пренаредя патрона по ключа стига да влиза в патрона който е на дръжката на скромната цена от 5лв.
0887 740 536 Иван.
0887 740 536 Иван.
-
- Автомобил:
- Двигател:
По-рано, когато писах темата, от нерви съм пропуснал да спомена, че патрона не влиза в новата брава. За това сега търся нова качествена брава. Благодаря за предложената помощ
Ще се възползвам ако ми се наложи.

-
- Автомобил: Passat+T4
- Двигател: ABS+AAB
при това положение грабваш еда дръжка от моргата и си имаш задрава ,а ако се оглеждаш за прилична по качество дръжка от магазин ще е доста солена ,а ефтинките ще са я като тази дето си купил я китайче.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси много. Ще пообиколя из моргите 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”