Сигнал за измамник !!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mafiota_a4
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN 09.1998
Re: Сигнал за измамник !!!!
Като гледам вече е влизал след пускането на темата.Би трябвало да я е видял.Щом не е отговорил още или не смее или сега мисли какво да излъже. 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
mafiota_a4 написа:Като гледам вече е влизал след пускането на темата.Би трябвало да я е видял.Щом не е отговорил още или не смее или сега мисли какво да излъже.
Не си прав колега ! В момента гледа обявите , и се чуди кои и с какво да прецака

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Deo88 написа:mafiota_a4 написа:Като гледам вече е влизал след пускането на темата.Би трябвало да я е видял.Щом не е отговорил още или не смее или сега мисли какво да излъже.
Не си прав колега ! В момента гледа обявите , и се чуди кои и с какво да прецака
Интересно е че в доста форуми влиза,ама само тука май е решил да се бъзика.Разбирам да прецака за пари,ама това не мога да го разбера,да не би да има психически проблеми

- f1ka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
оооо тоя за малко да яде шамарите от мен. .. хаххаха пълен смешник е продадох му едно каре вътрешно .. и след 2 дена ми се обажда че щял да ми го връща че не било на ред и някакви тем подобни казах му че няма как да стане при положение че частите който продавам си работиха до последно на колата и нямаше никакви проблеми .. и почна да ми вика да се прави на интересен и му казах да внимава как ми говори щото ще му Е*а майката .. и ми Каза ПЕДЕ**С и ми затвори .. !!! това беше и от тогава не съм го чувал после му званях да дойда да си му дам парите
ама не си дигаше телефона и след 4 -5 званения го изклучи .. и такава е моята изтория с тоя индивид 

-
- Автомобил:
- Двигател:
тоя и мен ме вратна не си взе поръчаните части и лихвите то станаха 50 лв назад
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че това, което пишат и се оливат вече е отвратително, но човешката злоба и злословене нямат предел, това е ясно...Никой всъщност не е наясно какво се е случило, но това са лично мои проблеми, засягащи мен, а не публичното пространство, неприятно и неочаквано, за мен също се получи,не съм искал да набутвам никого. Това е всичко, което мога да споделя
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Така се получава като се търгува с непознати чрез интернет 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
likesake написа:Мисля, че това, което пишат и се оливат вече е отвратително, но човешката злоба и злословене нямат предел, това е ясно...Никой всъщност не е наясно какво се е случило, но това са лично мои проблеми, засягащи мен, а не публичното пространство, неприятно и неочаквано, за мен също се получи,не съм искал да набутвам никого. Това е всичко, което мога да споделя
Приятелю,
Само не се прави на невинна жертва, несправедливо обвинена от жестоки и безмилостни хора-палачи! Ясно ми е, че на всеки понякога се случва нещо непредвидено, неочаквано или неприятно. Няма как! Обаче... снощи си влиза спокойно във форума и си чете нелицеприятните постове на колегите - все по твой адрес. Ако беше пич и истински мъж, щеше още тогава да се опълчиш срещу тази несправедливост и да кажеш: - "Ей, хора, аз съм тук, не съм се скрил, извинявайте много, но си имах сериозни лични проблеми". Всеки щеше да те разбере и да ти прости. Но ти се включваш едва днес, като си размислил... Пак по-добре, отколкото да се криеш завинаги.

-
- Автомобил:
- Двигател:
прав си колега
да беше ми звъннал по тел или на лично да ми пише че има проблеми
аз също съм човек
щях да го разбера естественно
и да кажа колега няма проблем случва се на всеки
а не да се скриеш и да си спреш телефона
да беше ми звъннал по тел или на лично да ми пише че има проблеми
аз също съм човек
щях да го разбера естественно
и да кажа колега няма проблем случва се на всеки
а не да се скриеш и да си спреш телефона
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Това започна да става доста често напоследък и започвам да си мисля, че е възможно да имат нещо общо и куриерските фирми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
абе кво говори тоя все вика утре ще ги взема после след 2 дни после другата седмица и накрая без да му казвам се върнах частите така и не отиде до еконт както обещаваше доста хора запали като нямаш пари не поръчвай знам аз проблемите му беше му се прецакал коляновия вал и си го ремонтира а нашите части трупат лихви
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виновен е, то е ясно.Има два вариянта според мен.Или връща на хората загубените пари или го ... Щото батко то се мисли 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”