bobo7 написа:значи говорим за екипировка, наем на терени (примерно), подръжка на спорната форма. нали?
Скуба го е написал колко пари се наливат и според мен в формулата се наливат най-много пари (субективно мнение

bobo7 написа:значи говорим за екипировка, наем на терени (примерно), подръжка на спорната форма. нали?
scuba написа:bobo7 написа:значи говорим за екипировка, наем на терени (примерно), подръжка на спорната форма. нали?
ДА. В общи линии: Колко пари са ти нужни за да спортуваш даден спорт
dready написа:Значи аз не съм съгласен с автомобилния спорт да е най скъпия.Щом към него влизат всички значи към футбола трябва да прибваим повечето отбори.Нали се сещате за колко разходи става въпрос.
Трансфери
Заплати на футболисти
Премии на футболисти
Екипировки
Лагери
Заплати на персонал
Поддръжка на базите
И това го сметнете за първенствата на Англия ,Германия ,Италия ,Франция и Испания и няма нужда да добавяме други първенства
ACCELERATOR написа:dready написа:Значи аз не съм съгласен с автомобилния спорт да е най скъпия.Щом към него влизат всички значи към футбола трябва да прибваим повечето отбори.Нали се сещате за колко разходи става въпрос.
Трансфери
Заплати на футболисти
Премии на футболисти
Екипировки
Лагери
Заплати на персонал
Поддръжка на базите
И това го сметнете за първенствата на Англия ,Германия ,Италия ,Франция и Испания и няма нужда да добавяме други първенства
Заплатите във Ф1 са много по-високи. Там не влизат само заплатите на 3-мата пилоти, а и на целия екип, който включва всички - от механиците, които сменят гумите, през инжинерите, които работят по създаването на болида, до изпълнителите директори и шефовете на отбори (които не са баш-шефовете). Екипировката на един отбор пристига с няколко огромни ТИР-а, които на свой ред пътуват със самолети м/у континентите... Всичко това струва адски, адски много пари. Повече и от яхти, повече от цял футболен отбор и т.н.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта