fox_vt написа:Хмм принципно има логика в това то така и не се разбра след като се махне датчика компа откъде разбира колко е скороста.Хората правещи чипове и които разбират от тая работа могат да кажат има ли такова нещо или такава карта която да е резервен план за ЕКУ то.А иначе мисълта ми беше за чипа такава понеже има доста колеги с поне 3 различни тунери така да се каже и ако има грешка в пренаписването на някоя от картите то значи и тримата тунери са се учили от едно и също място демек допускат една и съща грешка един вид.Което е малко странно някак си
fox_vt написа:хехе брао на тебе а за тези които нямат темпомат и даже нямат прекарани кабели за темпомат от компа кво да прекъснем.Това гнездо 43 от буксата на компа ли е и ако да кабела само за темпомата ли е по схема че нямам налична схема в момента.
fox_vt написа:mhihiтука мисля имаш грешка мойта по талон е АХУ но по табелката на купето е 1з със жило е и тресе като подивяла изчезва само след откачане датчика на скороста който е на таблото.Понеже неможях да намеря друг такъв а новия си е цифра от 60 нагоре съм решил да заеба темпомата(дет го нямам)средния и моментния разход както и половината показания на борда зависими от скороста за да е пътуването с тая кола наистина приятно.
shaquile написа:ifidik написа:болежките на 1з са няколко с това претрисане.има значение дали е на втора ,трета.дали е само на четвърта или пета предавка.дали можеш да караш на трета с 40км/ч и колко ли още симптома.ако беше поразровил с търсачката щеше да дадеш повече инфо за твоето тресене, за да се видиш от кои е.определено не мисля,че ще се справиш сам.
пробвай да откачиш буксата на датчика за километража и кажи когато не работи скоростомера дали имаш претрисане.
когато е откачен скоростомера това го притрисане го няма.появява се нещо друго.при подаване на газ на ниска предавка се появи нещо като "ритане"-друга дума неможах да намеря,ама ти знаеш за какво говоря
idiotchooo написа:shaquile написа:ifidik написа:болежките на 1з са няколко с това претрисане.има значение дали е на втора ,трета.дали е само на четвърта или пета предавка.дали можеш да караш на трета с 40км/ч и колко ли още симптома.ако беше поразровил с търсачката щеше да дадеш повече инфо за твоето тресене, за да се видиш от кои е.определено не мисля,че ще се справиш сам.
пробвай да откачиш буксата на датчика за километража и кажи когато не работи скоростомера дали имаш претрисане.
когато е откачен скоростомера това го притрисане го няма.появява се нещо друго.при подаване на газ на ниска предавка се появи нещо като "ритане"-друга дума неможах да намеря,ама ти знаеш за какво говоря
Колега "ifidik", след като колегата ти каза, че когато е откачен скоростомер-а, това притрисане го няма, ще обясниш ли на колегата къде е проблема?
Andonov написа:Нещо не се връзват нещата с кабела за скоростомера.
Нито климата, нито еърбеците нито АБС се влияе от това.
Прекъснах и на друг такъв пасат (както и на моя де)и всичко си работи.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: licho58 и 40 госта